CAN DOSTLARIMIZ DAHA GÜVENDE

Bolu Hayvanları Koruma Derneği(Bolhayko) yönetimi Bolu Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy’u ziyaret etti.

CAN DOSTLARIMIZ DAHA GÜVENDE
18 Eylül 2021

Meslek hayatında pek çok başarıya imza atan Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy aynı zamanda hayvanseverliği ile de biliniyor. Çankırı’da görev yaparken veteriner kliniğinde  ağzı yüzü yaralı halde gördüğü ve ardından sahiplenerek Miço adını verdiği kedisi ile  Aksoy, sokak hayvanları için yapılan çalışmaların yanında olduğunu ifade etti. “ Sadece insanların değil can dostlarının da güvenliğinden sorumluyuz. Haydi (hayvan durum izleme) ekibi ile ihbarlara en kısa sürede ulaşıyoruz. “dedi. Aksoy ailecek hayvan sever olduklarını da belirterek  üç aylıkken sahiplendikleri  Belçika Kurdu Leo’nun  zaman içinde çok yetenekli olduğunun keşfedilmesi ve ardından bin köpek arasından seçilerek narkotik dedektör köpeği olduğunu anlattı.

Bolhayko yönetimi  “Bolu’ya   can sever bir emniyet müdürünün atanmasından çok ama çok mutluyuz.  Aynı şekilde ailesinin de hayvan sever olması bizleri çok mutlu etti. Bizler inanıyoruz ki bundan sonra Bolu’da ki can dostlarımız daha güvende olacaklar” diyerek duygularını ifade etti.

Haber: http://www.aisha.news/

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir