BOLU'YU YASA BOĞAN ÖLÜM

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir'in kuzeni, CHP Mudurnu İlçe Başkanı Sami Özdemir'in kızı Sezin Özdemir 35 yaşında Koronavirüs'e yenik düşerek hayatını kaybetti.

BOLU'YU YASA BOĞAN ÖLÜM
19 Eylül 2021

Bolu'nun sevilen simalarından olan ve Bolu Belediyesi'nde çalışan Sezin Özdemir, yaklaşık 10 gündür İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakımında tedavi görürken koronavirüse bağlı olarak organ yetmezliği sebebi ile doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Gazete Bolu olarak Sezin Özdemir'e Allah'tan rahmet  ailesi dost ve arkadaşlarına sabırlar diliyoruz.

2 yorum yapılmış

  • Mehmet memiş19 Eylül 2021 - 00:58
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    %100   (Toplam 2 oy kullanıldı.)
  • Siyami Palazoğlu19 Eylül 2021 - 02:49
    Güleryüz, tatlı dil ve insanlara faydalı olma, insanlara elinden gelen yardımı yapabilme konusunda gönüllerimizde yer eden Sezin kardeşimizin vefatı bizleri tarif edilmez üzüntüye düşürmüştür. Allah, rahmetini, mağfiret ve merhametini bol eyleyip, cennetini ihsan eyleyerek, onu sevindirsin, ruhunu şâd, ahiretini güzel eylesin inşaallah. Başta ailesine, yakınlarına ve dostlarına sabırla başsağlığı, sağlık ve esenlik diliyorum.
    %100   (Toplam 2 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir