MASAL PARKI PERİŞAN HALDE

Bolu Belediyesi'nce 16 bin metrekare alan üzerine yapılan ve 19 masal kahramanının yer aldığı Masal Parkı adeta çöplük yuvasına döndü.

MASAL PARKI PERİŞAN HALDE
20 Eylül 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Kılıçarslan Mahallesi'nde bulunan ve Alaaddin Yılmaz döneminde Bolu'ya kazandırılan Masal Parkı'nın içerisi içler acısı halde. Güvenlik zafiyeti bulunan park içerisindeki masal kahramanlarından bazılarının kırıldığı, çocukların oyun alanlarının sigara izmaritleri ve çöplerle dolu olduğu, oturma alanlarının ise tahrip edildiği gözlendi. Vatandaşlar, Bolu Belediyesi'nin söz konusu parka gerekli özeni göstermediğini, parkın adeta çürümeye mahkum bırakıldığını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

"ALAADDİN YILMAZ DÖNEMİNDE YAPILDI DİYE Mİ SAHİPLENİLMİYOR?"

Parkın bakımsız bırakıldığını savunan bazı mahalle sakinleri, "Çocuklarımızın rahatça gezebileceği, güzelce oynayabileceği bir alan oluşturuldu ancak etraf pislik içerisinde. Parkımız, Alaaddin Yılmaz döneminde yapıldı diye mi sahiplenilmiyor? Etrafta kafası kırılmış masal kahramanları var. Bunları onarmak, burayı temiz tutmak bu kadar mı zor?" diye tepki gösterdi.

PARK NE ZAMAN DÜZENLENECEK?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu yılın Mayıs ayında gazetecilere yaptığı açıklamada, Masal Park ile ilgili ciddi problemler olduğunu belirtmiş, "Masal Park ile ilgili problem var. Masal park ile yeni düzenleme yapacağız. Oradaki oyuncakların büyük bir kısmı maalesef Melih Gökçek’in oyuncaklarından bile kötü. Şirinlerin kafasını koparmışlar. Güvenlik ve elektrik ile sıkıntılar var. Belki orayı belediyenin sosyal tesisi yapabiliriz. Oyuncakların bir kısmını da değişik parklara koyabiliriz." diye konuşmuştu.

Bu açıklamaların üzerinden 5 ay geçmesine rağmen park için gerekli adımların atılmaması akıllarda soru işareti bıraktı.

1 yorum yapılmış

  • Müdür21 Eylül 2021 - 10:12
    Park ve bahçeler müdürü patates yetiştiriyor ama, haksızlık yapmayın...

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir