SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE HASTALARIN OLUŞTURDUĞU HOBİ BAHÇESİ İLK ÜRÜNLERİNİ VERDİ

Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları ve hastalarının beraberce oluşturmuş oldukları hobi bahçesi ürün vermeye başladı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE HASTALARIN OLUŞTURDUĞU HOBİ BAHÇESİ İLK ÜRÜNLERİNİ VERDİ
21 Eylül 2021

Uzun bir süreç ile fizik tedavi alan ve boş zamanlarında çeşitli meyve ve sebzelerin yetiştiği bahçedeki ürünlerle ilgilenen hastalar ve  çalışanlar,  hem keyifli dakikalar geçiriyor hem de hastalıklarının oluşturduğu stresten uzaklaşıyor. Bahçede yetişen ürünleri toplayan ve tadan hastalar beraberce bir faaliyette bulunmanın kendilerini sosyalleştirdiğini de belirtiyorlar. 

Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Hamdi AFŞİN, “Hastanemizde yapılan hobi bahçesi çalışması ile hem hastalarımız hem çalışanlarımız bir şekilde stresten uzaklaşıp üretmenin keyfini yaşıyorlar. Fizik Tedavi alan hastalarımız uzun bir süre hastanede yatmakta. Bu süreçte sağlık çalışanları ile aile gibi oluyorlar ve hobi bahçesi çalışmasıyla birlikte ürün yetiştirmekle mutlu oluyorlar.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir