SAADET’TE YENİ BAŞKAN FATİH KILINÇ

Saadet Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi sonrası başkanlık görevine Fatih Kılınç getirildi.

SAADET’TE YENİ BAŞKAN FATİH KILINÇ
24 Ekim 2021

Saadet Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi Bolu Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi’nde yapıldı. Kongreye Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda parti mensubu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan Kurulu tarafından gündem maddeleri görüşüldü. Kongrede yapılan seçime tek aday olarak katılan Fatih Kılınç Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

PARTİ ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkanlığa seçilen Fatih Kılınç, kongrede yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Konuşmama kongremizin hazırlığında emeği geçen bütün teşkilat üyelerimize teşekkür ederek başlamak istiyorum. Biz Milli Görüş Hareketi olarak ahde vefa düsturu ile ekonomik ve siyasi olarak ülkemizin  gelişmesi tam bağımsız bir ülke olması için yeniden büyük Türkiye parolası ile 1969’da Erbakan hocamızın bağımsızlar hareketi ile başlattığı bu yolda durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizin şu anki hali bizim ideallerimizin ülkemiz için ne kadar elzem olduğunu gösteriyor. Bugün kendi söylediğini yarın başkasının ağzında duyduğunda yalanlayan bir siyasi girdabın içindeyiz. Yukarda kayıkçı kavgaları ile gündem manipüle edilirken halk her geçen gün daha fazla geçim sıkıntıları ile mücadeleye maruz kalıyor. Son bir yılda dahi en basit olarak  ayçiçek yağındaki enflasyon şu anki ekonomik buhranı ortaya sermekte yeterli görüyorum. Bunların yanı sıra dünyayı kaosa sürükleyen zihniyetler Erbakan hocamızın asıl güç diye beyan ettiği imanlı  gençlerimizin dimağını kirletip onları heva ve hevesleri peşinde koşan bir nesil haline getirmek için gerek sosyal medya gerek müzik grupları gerekse oyunlarla var gücü ile saldırmaktadır. Ne yazık ki bu olup biteni mevcut hükümet sadece izliyor. İnsanlarımız geçim sıkıntısından başka bir şey düşünemez bir hale getirilerek insanımız üzerinde oyunlar oynanmaktadır. Biz Saadet Partili ve bu vatanın evlatları olarak onların bütün oyunlarını bozacağımız buradan haykırıyoruz. Rabbimizin İbrahim suresi 46. Ayetinde belirttiği gibi Onların dağları oynatacak kadar güçlü organizasyonları olsa dahi bilmeliyiz ki Allah’ın dediği olacaktır."

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.