TANJU ÖZCAN BUGÜN SAVUNMA YAPACAK

CHP Yüksek Disiplin Kurulu bugün toplanıyor. Kurulda kendisinden yardım isteyen bir başörtülü kadına yönelik ifadeleri büyük tepki toplayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan savunma yapacak.

TANJU ÖZCAN BUGÜN SAVUNMA YAPACAK
25 Ekim 2021

Başörtülü bir kadına yönelik söylemleri ile gündeme gelen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin bugün gerçekleşecek olan Yüksek Disiplin Kurulu’nda savunma yapacak.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu bugün genel merkezde tüm üyeleriyle toplanacak. Kurulda savunma yapacak olan isimlerden bir tanesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan.

Özcan geçtiğimiz aylarda kendisinden yardım isteyen bir başörtülü kadına yönelik ifadeleri nedeniyle 6 Eylül tarihli MYK tarafından uyarı cezası alması istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Özcan genel merkeze gidip sözlü savunma yapacak.

YDK kararına saygı duyacağını belirten Özcan olası bir ihraç kararı için ise, "Partiden ihraç edilmem yönünde beklentisi olanlar vardı. İhraç edilseydim herhangi bir partiye gitmem gibi bir düşüncem yoktu bağımsız olarak kalırdım. İhraç edilseydim sadece CHP ile resmi bağım kopardı, Atatürkçülük ve Türk milliyetçisi çizgimden asla taviz vermezdim" İfadelerini kullanmıştı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.