AK PARTİLİLERDEN BOLU TÜGVA'YA ZİYARET

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, TÜGVA’nın Bolu İl Temsilciliğini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK PARTİLİLERDEN BOLU TÜGVA'YA ZİYARET
25 Ekim 2021

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’i ağırladı. İl temsilciğinde TÜGVA üyeleriyle bir araya gelen AK Partili isimler, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TÜGVA'nın ev sahipliğinde yapılan ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de yer aldığı istişare toplantısı yapıldı. AK Parti Milletvekili Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, birlik mesajı verdi.

Aydın, “TÜGVA İl Temsilciliği’nde Bolu’muzda bulunan; vatan, millet ve Alem-i İslam için ortak paydada buluşan değerli Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerimizle bir araya geldik. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız!” ifadelerini kullandı. Ak Parti İl Başkanı Suat Güner’de yaptığı paylaşımda “Bolu Milletvekilimiz Arzu Aydın ile birlikte TÜGVA'nın ev sahipliğinde yapılan ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcimizin yer aldığı istişare toplantısına katıldık” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir