CHP VE HDP'YE TEZKERE TEPKİSİ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve HDP’ye serzenişte bulundu.

CHP VE HDP'YE TEZKERE TEPKİSİ
27 Ekim 2021

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündem olan Suriye ve Irak’a yönelik tezkere için ‘hayır’ oyu veren CHP ve HDP’ye AK Partili siyasetçilerden tepkiler arka arkaya geldi. AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve HDP’ye serzenişte bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Suriye ve Irak’a yönelik tezkereyi 2 yıl uzatmaya yönelik oylama gerçekleştirildi. AK Parti, İYİ Parti ve MHP tarafından evet oyu verilen tezkereye, CHP ve HDP hayır oyu verdi. CHP’nin tezkereye ‘hayır’ oyu vermesine ilişkin, AK Partili siyasetçiler sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla tepki gösterdi.

“BİZİM YOLUMUZ DİKENLİ AYAĞINI SEVEN GELMESİN”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tepki gösterdi. Aydın yaptığı paylaşımda, “Bak o sözün doğrusu: ‘Bizim yolumuz dikenli, ayağını seven gelmesin.’ Oradaki binlerce dikenden biri de sensin Bay Kemal. Ülkemizi o kadar çok seviyoruz ki maalesef sana da katlanmak zorunda kalıyoruz işte” ifadelerini kullandı.

“ATATÜRKÇÜLER ELLERİNİ MUHAKKAK VİCDANLARINA KOYMALIDIRLAR”

AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yaparak, “Namus sözü dedi, on binlerce kişi işten çıkarılırken üç maymunu oynadı. ‘Sınır namustur’ dedi, sınırlarımızı korumak ve terörün başını ezmek için sunulan tezkereye; sırtına Kandil’e, PKK’ya dayadığını söyleyen HDP’nin talimatıyla ‘Hayır’ oyu verdi..! CHP’ye hala oy vereceğim diyen Atatürkçüler ellerini muhakkak vicdanlarına koymalıdırlar..!” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir