VEYSEL EROĞLU BOLU'DA

TBMM İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Bolu’ya geldi.

VEYSEL EROĞLU BOLU'DA
29 Ekim 2021

TBMM İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, partisinin il başkanlığına ziyarette bulundu. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve partililer ile görüşen Eroğlu, burada yaptığı basın açıklamasında AK Parti ile birlikte bölgedeki yatırımları ve gelişmeleri paylaştı.

“KIYMETLİ BAKANIMIZIN YOL HARİTAMIZ NOKTASINDA FİKİRLERİNİ ALDIK”

Ziyarette ilk konuşmayı yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; “Teşrifleriyle bizleri bugün onurlandıran daha önceki dönemlerde de Bakanlığımızı yapmış ama bize her zaman desteğini esirgemediğini bildiğimiz ve üzerimize her zaman yardım elini bizden eksik etmeyen Veysel Bakanımızı ağırlamaktan büyük onur ve şeref duyuyoruz. Teşekkür ediyoruz kendilerine. Ayaklarına sağlık. Bugün şehrimizle alakalı kıymetli Bakanımızın bizlere destekleriyle şehrimize kazandırılan turizmden tarıma, tarımdan ormana her konuyla alakalı istişarelerimizi kendisiyle yaptık. Önümüzdeki süreçle alakalı teşkilatlar olarak bizlere yol haritamız noktasında fikirlerini aldık kendilerinden. Bizleri onurlandırdı, şereflendirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“BOLU HAKİKATEN MUHTEŞEM”

TBMM İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu,“Çok sevdiğim gerçekten fahri hemşeri olarak kendimi addettiğim dünyanın en güzel şehri Bolu’da İl Başkanlığımızı ziyaret etmekten fevkalade büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bolu hakikaten muhteşem. Bolu ile alakalı durumum çok eskiye dayanıyor. SEKA’ya bağlı bir müessese vardı. Bende o tarihlerde teknik üniversitede öğretim üyesi profesörken SEKA Genel Müdürünün Baş müşaviri olarak buradaki çevre faaliyetlerine katılmıştım. Sürekli olarak buraya gidip geldiğimiz için Bolu’yu çok daha sevdik. Kendi memleketim gibi görmeye başladım. Bakanlık görevlerimde en çok geldiğim yer Bolu.” İfadelerini kullandı.

“BOLU’YU TURİZM MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İÇİN BÜYÜK HAZIRLIKLAR YAPTIK”

Çok sayıda tabiat parkı ve milli parkların yanı sıra birçok güzel eser yaptıklarını da aktaran Veysel Eroğlu; “Biz Bolu’yu dünyanın en muhteşem turizm merkezi haline getirmek için çok büyük hazırlıklar yaptık. Bolu’da o kadar çok tabiat parkı, milli parkı ve güzel eserler yeniden ele aldık. Abant, Yedigöller, Gölcük gibi pek çok sayıda gerek Doğa Koruma ve Milli Parklar gerek Orman Teşkilatımız burada faaliyet yaptık. Dünyaya tanındı. Hatta Cumhurbaşkanımızın ‘Bolu’yu Davos gibi yapalım’ şeklinde bir teklifi vardı. Bu konuda da adım atıldı. Başkanımızın gayretleriyle biliyorsunuz” dedi.

“HİSAR TEPESİ DÜNYAYA TANITILIRSA BOLU’YA TURİST YAĞAR”

Kentin turizm geleceğiyle ilgili müjdeler de veren Eroğlu;  “Köroğlu dağları master planı konusunda hazırlık yapıldı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan Bey ile yaptığımız görüşmede kendisinin bu master planının hemen ihale edilip başlanmasını talep etti. Nadir Bey’de paranın ayrıldığını Özel İdare’nin ihale yapması gerektiğini ifade etti. Gerçekten bu büyük bir müjde. Bu başlıyor. Para gönderildi. İhale talimatı verildi. İkinci konu ise, hemen şurada hisar tepemiz var. Bu var ya dünyaya tanıtılsa Bolu’ya turist yağar. Bu konuda da Turizm ve Kültür Bakanlığımız yüzey araştırmalarına başlıyor. Bunu da bir müjde olarak vermek istiyorum. Bolumuza ne yapılsa azdır. Dünyada cenneti hayal etmek isteyenler Bolu’ya gelsin demiştim. Bolu muhteşem bir yer.”  şeklinde konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir