DR. FATİH ERBAKAN BOLU'YA GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın katılımıyla 31 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan 1. Olağan İl Kongresi'ne Bolu halkını davet etti.

DR. FATİH ERBAKAN BOLU'YA GELİYOR
29 Ekim 2021

Sadettin Baskın, yaptığı açıklamada şöyle dedi;

"Çok Değerli Bolulu Hemşerilerim !Yeniden Refah Partisi olarak 23 Kasım 2018'de kurulduğumuz günden bu yana aşk, inanç ve gayretle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gerek il ve ilçe teşkilatlarımızın kurulması aşamasında, gerekse de il ve ilçelerimizin olağan kongrelerini gerçekleştirdiğimiz süreçte hemşerilerimizin gösterdiği büyük teveccüh ve destek için candan teşekkürlerimizi sunarız. Biz Yeniden Refah Partisi olarak ilk günden itibaren yapılan doğru işleri tebrik ettik. Bu doğru işleri yapanlara teşekkür ettik. Gördüğümüz eksikler konusunda ilgilileri uyardık. Yapılan yanlışlarla ilgili olarak da çözüm önerimizi, alternatifleri ortaya koyarak iyi niyetli ve yapıcı bir muhalefet sergiledik.

Şimdi de 31 Ekim Pazar günü saat 15.00'da Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi’nde gerçekleşecek olan 1. Olağan İl Kongremize tüm Bolulu hemşehrilerimizi ve partililerimizi davet ediyorum. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın, Genel Başkan Danışmanımız ünlü sanatçı Davut Güloğlu ve Genel Başkan Yardımcılarımızın teşrif edeceği kongremizin Bolu’muza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.

Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya hedeflerine ulaşma yolunda Milli Görüş davasının bir adım daha ileri gitmesi için büyüklerimizin kanaatlerini alarak, aynı zamanda ilk defa siyasete katılan genç seçmenlerimizle ve söyleyecek sözü olan kardeşlerimizle aynı çatı altında olmayı arzuluyoruz. İnşallah bu kongre hayırlara vesile olur."

1 yorum yapılmış

  • Geredeli30 Ekim 2021 - 13:04
    Oradayız inşallah

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir