SADETTİN BASKIN YENİDEN BAŞKAN

Yeniden Refah Partisi Bolu 1. Olağan Kongresi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Tek adayın yer aldığı kongrede mevcut başkan Sadettin Baskın yeniden göreve getirildi.

SADETTİN BASKIN YENİDEN BAŞKAN
31 Ekim 2021

Yeniden Refah Partisi Bolu 1. Olağan Kongresi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Tek adayın yer aldığı kongrede mevcut başkan Sadettin Baskın yeniden göreve getirildi. Baskın partililere seslenerek; “Büyük Türkiye’yi adil düzen ve milli görüş çerçevesinde kuracağız inşallah. Allah’ın izniyle yeniden refah kadroları geçmişte olduğu gibi tekrardan bu milletin hizmetkârı olacaktır. Yeniden refah sesleri çok uzaklardan duyulmaktadır” dedi.

Kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, Genel Başkan Başdanışmanları Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ve Davut Güloğlu, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile partililer katıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Solmaz Ahmet Baysal öğretmenevi girişinde meşalelerle, salon girişinde de tezahüratlarla karşılandı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından olağan kongre divanın oluşturulması ile başladı. Divan Başkanlığını Osman Mandacı, Divan Başkan Yardımcılığını Mustafa Erbil, Katip Üyeliğini ise Veysel Ayeroğlu yaptı.

 “SÖZ SAHİBİ OLMANIN YEGANE YOLU SİYASETTİR”

Katılımın yoğun olduğu kongrenin açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sadettin Baskın, Milli Görüş’ün kurucu lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ‘Bir çiçekle bahar gelmez fakat her bahar bir çiçekle başlar’ sözünü hatırlatarak; “Bugün burada bu tabloyu bu salona sığmayan milli görüşçüler topluluğunu gördüğümde bizim tohumların çiçek tarlası olduğunu görüyoruz.  Çevremizde öyle bir kitle var ki; bize neden siyaset ile ilgilendiğimizi soruyorlar.  Dürüst insanlar siyaset ile ilgilenmezmiş. Siyaset kirli diyorlar.  Bizde onlara; siyaset ile ilgilenmeyen dürüst toplumları siyaset ile ilgilenen ama samimiyetsiz dürüst olmayan kimseler yönetir.  Çünkü yönetimde söz sahibi olmanın yegane yolu siyasettir. Yoksa maalesef dürüst insanlar siyasetten uzak durur dürüst olmayan kişiler yönetimde söz sahibi olurlar ve bizi yönetir” şeklinde konuştu.

“HALKIMIZIN BİZE TEVECCÜHÜNÜ GÖRÜYORUZ”

Baskın, saha çalışmalarından bahsederek; “Halkımız artık verilen vaatlerden, tutulmayan sözlerden bıktı. Hatta yapılan bir takım yatırımların halkın sırtına yük olarak binmesinden usanmış durumdadır. Halkımızdan aldığımız bu izlenimler doğrultusunda çalışmalarımızı bu yönde ilerleterek yeniden büyük Türkiye’yi adil düzen ve milli görüş çerçevesinde kuracağız inşallah.  Bolu sokaklarında, caddelerinde, köylerinde yaptığımız saha çalışmalarında halkımız bizi bağrına basıyor. Her gittiğimiz yerde teveccüh ile karşılanıyoruz. Milli görüşe, adil düzene ve nihayetinde refahlı günlere olan özlemi halkımızın sözlerinde ve gözlerinde görebiliyoruz.” diye konuştu.

“ADALETSİZLİKLER VE ADİL DÜZEN ANCAK YENİDEN REFAHLA ÇÖZÜLEBİLİR”

Yeniden refah kadrolarının geçmişte olduğu üzere tekrardan milletin hizmetkarı olacağını vurgulayanB; “Günümüzde yaşanan sorunlar, işbilmezlik, adaletsizlik gereksiz bürokrasi sorunları paylaşımda ve yönetimde adaletsizlikler ancak adil düzen ve milli görüş ile çözülebilir. Yeniden refah partisinin yönetimiyle mümkün olacaktır.  Mevcut yönetimin yanlışlarına sessiz kalmayan haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı kendini gösteren ve ömerlerin yeni adresi yeniden refah camiasıdır. Yüreği yetenler, cesareti olanlar, şartlar ne olursa olsun hak mücadelesinde olanlar buradadır. Allah’ın izniyle yeniden refah kadroları geçmişte olduğu gibi tekrardan bu milletin hizmetkârı olacaktır. Yeniden refah sesleri çok uzaklardan duyulmaktadır” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 69 delegenin oy hakkının bulunduğu tek adaylı kongrede sadettin baskın 33 oy alarak tekrar il başkanlığına seçildi.

SADETTİN BASKIN’IN YENİ YÖNETİMİ

Sadık Avcı, Murat Semercioğlu, Adem Soner, Samet Öztürk, Feytullah Yörük, Satılmış Akman, Emrah Çetin, Bahadır Kurt, Nazmi Coşkun, Erhan Sığırcı, Yılmaz Özsoy, Metin Aslan, Faruk Aslan, Okan Bayram, Özlem Acar, Deniz Arslan, Mustafa Baskın, Ercan Sınmaz, Aydın Aslan, Enes Baskın, Sinan Karabostan, Mustafa Erbil, Beytullah Yılmazol.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.