ASRİAD’IN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ TAMAMLANDI

Bolu Ticaret ve sanayi odası ve Bolu Asrın iş insanları derneği tarafından düzenlenen İş sağlığı ve güvenliği semineri TSO büyük salonda düzenlenerek tamamlandı.

ASRİAD’IN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ TAMAMLANDI
22 Kasım 2021

Hadisi şiar edinerek…
Bolu ASRİAD başkanı Burhan Turan seminer öncesi katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasında dernek olarak bolu iş dünyasına katkı sağlamayı ilke edindiklerini, Peygamber efendimizin “en hayırlınız insanlara en faydalı olanınızdır” hadisi şerifini şiar edindiklerini, dernek olarak tek düşüncelerinin Bolu ve üyelerinin ticari hacmini büyütmek olduklarını söyledi.
Vicdan değil vizyon meselesi…
Seminerin sunumu yapan iş güvenliği uzmanı Hasan Küçük, iş yerlerinin alacağı iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin bir vicdan değil vizyon ve misyon meselesi olduğunu, iş kazaları yüzünden firmaların karşılamak zorunda olduğu maddi ve manevi zararların ispatlanmış grafiklerini, istatistiklerini ve birebir yaşamış olduğu örneklerini görseller eşliğinde sunarak bilgilendirdi.
Her 3 dakikada bir kaza…
Dünyada her üç dakikada bir iş kazası olurken, her 90 dakikada bir sakatlanma, her 4 saatte bir ölümle sonuçlandığı, alınacak tedbir ve eğitimlerle şirketlerin ve çalışanların mağduriyetinin önlenebileceği şemalar halinde katılımcılara kanuni zorunluluklarla birlikte anlatıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan seminer Ulu önder Atatürk ve tüm şehitlerimiz için Fatiha okunarak tamamlandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir