İKİ BAŞKAN YAN YANA BOLUSPOR'U DESTEKLEDİ

AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor-Adanaspor maçını tribünde yan yana izledi. Son dönemlerde karşılıklı atışmalarıyla bilinen iki ismin yan yana gelmesi sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

İKİ BAŞKAN YAN YANA BOLUSPOR'U DESTEKLEDİ
11 Aralık 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

TFF 1. ligin 16. haftasında Boluspor evinde Adanaspor'u konuk etti. Son haftalardaki çıkışıyla taraftarlarını mutlu eden Boluspor'a siyasetten de destek geldi. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kırmızı beyazlıların maçını protokol tribününde yan yana izledi. İkili, bir yandan maçı izlerken diğer yandan bol bol sohbet etme imkanı buldu. Son dönemlerde yerel ve genel siyasete ilişkin karşılıklı atışmalarıyla bilinen Güner ve Özcan'ın  futbol maçında bir araya gelmesi sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Öte yandan karşılaşma 0-0'lık skorla sonuçlandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir