SAADET PARTİSİ'NDEN CHP'YE ZİYARET

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri CHP Bolu İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

SAADET PARTİSİ'NDEN CHP'YE ZİYARET
11 Aralık 2021

Bolu’nun başta otopark sorunu olmak üzere pek çok problemine ürettiği çözümleri yetkililerle görüşerek aktif hale getirmeyi amaçlayan Saadet Partisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la görüşemeyince CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve yönetimi ile bir araya geldi. SP’li Başkan Sayın, CHP’li Başkan Karsu’ya otopark sorununun nasıl çözüleceğini anlattı.

Bolu Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın Bolu’nun önde gelen sorunlarından olan otopark sorununa nasıl bir çözüm ürettiklerini bir süre önce düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna aktardı.

RAP KLİP ÇOK BEĞENİLMİŞTİ

“Cebimize Mi Sokalım Başkan?” isimli rap müzikle hazırlanan kliple otopark sorununun Bolu’nun sokak ve caddelerinde vatandaşlara ne denli güçlük çıkardığını gözler önüne seren SP’li Sayın ve partililerinin çalışması kamuoyu tarafından çok beğenilmişti.

BÖYLESİNE ÖNEMLİ BİR SORUNU NASIL GÖRMEZLER?”

Konuya ilişkin Sayın, “Yaptığımız bu çalışmanın Türkiye’de yerel siyasette bir ilk olacağına inanıyoruz. Belediyeyi yönetenler otopark gibi böylesine önemli bir sorunu nasıl görmezler? Bunu kendilerine nasıl dert etmezler? Biz gerçekten hayretle karşılıyoruz. Bugün sokakta ‘Bolu’nun gerçek sorunu nedir?’ diye sorduğumuzda otopark sorunu ilk 3 sorun arasında yer alıyor. Belediyenin bu sorunu çözmek adına hiçbir derdi yok, planı yok” dedi.

ÖZCAN’DAN RANDEVU ALAMADI

Bu nedenle çözüm projesini Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a aktarmak ve bir an evvel Bolu’nun otopark sorununun çözülmesini sağlamak için Özcan’dan randevu talebinde bulunan Sayın, Özcan’la görüşme sağlayamadı.  Aradan geçen zaman içerisinde randevu talebini yineleyen Sayın, Özcan’la görüşemeyince CHP’nin Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ve CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’yla bir araya geldi.

ÇÖZÜM PROJESİNİ KARSU’YA SUNDU

Bolu CHP İl Başkanlığı’nda SP’li Sayın ve heyetini kabul eden Karsu ve partililer, konukları en iyi şekilde ağırladı. Karşılıklı sohbet halinde geçen ziyarette SP’li Sayın, Özcan’a sunamadığı otopark sorununun çözüm projesini CHP’li İl Başkanı Karsu’ya sundu.

“BU ÖNERİLER İŞE YARAYACAK”

Dijital ve akıllı otoparklar, Bolu oto apart, büyük otoparklar ve park et devam et sistemi, Bolu park mobil sistemi ve otopark merkezi kontrol sistemi olmak üzere çözüm önerilerini Karsu’ya anlatan Sayın, “Bu çözüm önerilerinin Bolu’daki otopark sorununu kökten çözeceğine eminiz” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir