TANJU ÖZCAN: “TEHDİT ALIYORUM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçici sığınmacılar konusunda yaptığı düzenlemeler sonrası bazı tehditler aldığını söyledi. Başkan Özcan, “Demirden korksak trene binmezdik” dedi.

17 Aralık 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Başkan Özcan, Bolu Belediyesi Toplantı Salonu’nda gazetecilere gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bolu’da yaşayan geçici sığınmacıların su ücretlerine 10 kat zam ve nikah ücretlerinin de 100 bin liraya çıkarıldığını duyurmasının ardından gündeme oturan Özcan, açıklamalarının ardından bazı kesimlerden tehdit aldığını söyledi.

“DEMİRDEN KORKSAK TRENE BİNMEZDİK”

Başkan Özcan, “Açıklamalarımın ardından tehditler alıyorum. Allah’ın verdiği canı Allah’tan başka kimse alamaz. Ben inançlı bir insanım. Allah hepimize bir vade biçmiş ve o vadenin ne zaman sona ereceğini Allah bilir. Söylediğim birçok konudan dolayı tehdit alıyorum. Övgü alırken nasıl gaza gelmiyorsam tehdit alınca da korkmuyorum. Demirden korksak trene binmezdik.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir