RASİM ÖZDEMİR BELEDİYEYİ ELEŞTİRENLERE TROL DEDİ

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, karla mücadele kapsamında belediyenin yetersiz kaldığı yönünde yapılan eleştirilere sert bir dille cevap vererek "Trolleştiler" dedi.

RASİM ÖZDEMİR BELEDİYEYİ ELEŞTİRENLERE TROL DEDİ
18 Ocak 2022

Başkan Yardımcısı Özdemir, Bolu Belediyesi’nde gazetecilerle açıklamalarda bulundu.

İlde etkili olan kar yağışının ardından belediyenin kent merkezindeki kar temizleme çalışmaları hakkında bilgiler veren Özdemir, “Bizim 2153 km yol ağımız var. Edirne’den Kars arası 1673 km. Yani bizim kar temizleme alanımız bu iki il arasındaki uzaklıktan bile büyük. Ekiplerimiz, iş makinelerimiz bu alanlarda durmaksızın çalışıyor. 1500 km kaldırım ağımız var. Biz bir yandan da bu kaldırımları temizlemeye çalışıyoruz. Sabahın beşinden gece saatlerine kadar yoğun bir şekilde ekiplerimiz çalışıyor. O kürekle devamlı kar temizleyen ekiplerin ne kadar zor bir iş yaptığını düşünelim. 500 kişiyle sahadayız.” dedi.

ELEŞTİRENLERE TROL DEDİ

Sosyal medya üzerinden karla mücadelede belediyenin yetersiz kaldığı yönündeki eleştirilere de cevap veren Özdemir, “Bizim Bolu halkından gelen her türlü eleştirilere sağımız var. Bu açıklamamda onları kastetmiyorum ama art niyetli bazı kişilerin eleştirilerine tahammül edemiyorum. Bolu Belediyesi’ni başarısız göstermek için var gücüyle çalışanlar var. Bolu’da şu an 200 köye ulaşım sağlanamıyor. Bunun sebebi Bolu Belediyesi mi? Neden bizi eleştirenler bu köy yollarının kapalı olmasını eleştirmiyor? Sayın Başkanımız Tanju Özcan’ı ve belediyeyi yıpratmak adına sosyal medyadan gerekli gereksiz paylaşım yapıyorlar. Trol mantığıyla eleştiride bulunuyorlar. Trolleştiler. Amaçları, dertleri, tasaları Tanju Özcan. Bu karda, bu soğukta çalışan 500 arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımızın emeklerine, alın terlerine saygı duyalım.” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir