TANJU ÖZCAN: "TÜRK MİLLETİNE BUNUN HESABINI NASIL VERECEKLER"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, " Bu sığınmacı istilasına, bize soruşturma izni vermek suretiyle çanak tutanlar, acaba büyük Türk milletine ileride bunun hesabını nasıl verecekler” dedi.

22 Ocak 2022

Bolu'da, yabancılar için suyun metreküp fiyatının 2,5 dolara yükseltilmesi ve nikah ücretlerinin 100 bin lira yapılmasına yönelik karar için Ocak ayı başında Bolu İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı vermişti.

İçişleri Bakanlığı'nın da belediyenin aldığı karara ilişkin soruşturma başlatmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bir açıklamada bulundu.

Açılan soruşturmaya tepki gösteren Özcan, “Bir süre önce Bolu Belediye Meclisinde geçici sığnmacılar ki bunların içerisinde sadece oturma izni almış olanları kapsayan, su ve nikah ücretlerine zam yapmıştık. İçişleri Bakanlığı jet hızıyla bir soruşturma başlattı ve bizim yargılanmamızın önünü açtı. Jet bir karar vererek.” dedi.

“BİZ BU KARARIN HESABINI VERİRİZ”

Sığınmacılara karşı aldıkları kararın hesabını verebileceklerini hatırlatan Başkan Özcan, “Biz bu sığınmacı istilasına karşı tepki olarak bu kararları aldığımızı söylemiştik. Yüce Türk adaleti önünde de biz bu kararın hesabını veririz, kararı alanlar olarak” ifadelerini kullandı.

“TÜRK MİLLETİNE BUNUN HESABINI NASIL VERECEKLER”

Kendilerine karşı duruş sergileyenlerin, ileride hesap veremeyeceğini ileri süren Özcan, “Evet, maalesef bu kararı verenler sığınmacı istilasına çanak tutanlardır. Biz verdiğimiz karardan dolayı yüce Türk adaletine hesap vermeye hazırız. Ama bu sığınmacı istilasına, bize soruşturma izni vermek suretiyle çanak tutanlar, acaba büyük Türk milletine ileride bunun hesabını nasıl verecekler” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış

  • ah tanju24 Ocak 2022 - 09:13
    Ah tanju aahh.. Belediyenin kar mücadelesindeki tepkileri savuşturmak için gündem değiştirmeye çalışıyorsun bu bir... Mültecilerle ilgili aldığın ayrımcı, nefret dili ve insanlık suçu kapsamına giren uygulamaların hayatın boyunca boynunda yafta olacak ikiii... Bu kararların göreve başlarken öperek alnına koyma şovuna alet ettiğin Kuran-ı Kerim'e bal gibi aykırıdır öbür dünyada o ayetler (emirler) (tövbe etmezsen) başını çok ağrıtır üüüççç...

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir