BOLU DAĞI TÜNELİ'NDE SÜRÜCÜLER ARAÇLARINI TERK EDİP GİDİYOR

Anadolu Otoyolu'ndaki Bolu Dağı Tüneli, yoğun kar yağışı nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Saatlerdir kapatılan yolda mahsur kalan sürücüler ve yolcular büyük mağduriyet yaşadı. Bazı sürücülerin araçlarını terk edip gittiği öne sürüldü.

BOLU DAĞI TÜNELİ'NDE SÜRÜCÜLER ARAÇLARINI TERK EDİP GİDİYOR
23 Ocak 2022

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı Bolu Dağı'nda da ulaşımın aksamasına neden oldu. İstanbul - Ankara TEM ve Devlet Yolu, Gerede Düzce arası kesim güvenli trafik akışı sağlanana kadar tüm araç geçişlerine kapatıldı. Çift yönlü olarak trafiğe kapatılan yolda yaklaşık 30 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

ARABALARINI TERK EDİP GİDENLER OLDU

Yaklaşık 5 saattir söz konusu güzergahta mahsur kalan birçok vatandaş sosyal medya üzerinden paylaştığı videolarla duruma tepki gösterdi.

Mahsur kalan Emre Yıldız isimli bir vatandaş, "Yaklaşık 4 saattir Ankara-Bolu yolunda mahsur kaldım. İnsanlar arabalarını terk ediyor ve gidiyorlar. Sağlı sollu olarak arabalar yollarda kalmış durumda. Kızılay insanlara yardım getirdi. Allah sonumuzu hayreylesin."  dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir