TANJU ÖZCAN SURİYELİLERE SESLENDİ "HERKES EVİNE"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Suriye Devlet Başkanı Esad’ın genel af ilan etmesini hatırlatarak sığınmacılara evlerine dönmeleri çağrısında bulundu.

TANJU ÖZCAN SURİYELİLERE SESLENDİ "HERKES EVİNE"
26 Ocak 2022

Suriye Devlet Başkanı Esad, 25 Ocak 2022 tarihine kadar askerlikten kaçan, ülke içinde ve dışındaki kişiler için tam af kararının ilan edildiğini açıkladı. Af, Suriye'de bulunanlar için 3 ay içinde, ülke dışında olanlar için de 4 ay içinde gönüllü olarak askerlik şubelerine gelmeleri şartıyla geçerli olacak.

Esad’ın açıkladığı af kararının ardından sığınmacılara evlerine dönmesi çağrısında bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Hem Suriyelilere hem Türk vatandaşlarımıza MÜJDE. Esad af ilan etti. Savaş ve ölüm tehlikeniz kalmadı.Bu fırsat kaçmaz, herkes evine. Bu sefer hem siz hem biz kazanacağız. Sığınmacılar ülkelerine dönerse hayat pahalılığı ve işsizlik önemli ölçüde azalacak” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir