MUDURNU YOLU VATANDAŞI VE SÜRÜCÜLERİ CANINDAN BEZDİRDİ

Mudurnu ilçe girişinde bulunan ve yaklaşık 3 yıldır altyapı sorunlarından kaynaklı bozuk olan çift şeritli yol vatandaşları ve sürücüleri adeta canından bezdirdi.

7 Şubat 2022

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Bolu’nun “Sakin Şehir” ünvanlı Mudurnu ilçesinde bozuk yollar yıllardır çözüme kavuşturulamadı. Özellikle ilçenin girişinde bulunan çift şeritli yol, altyapı sorunlarından kaynaklanan nedenlerle yaklaşık 3 yıldır bozuk durumda. Derin çukurlar bulunan ve kazalara adeta davetiye çıkaran yol hem vatandaşları hem de sürücüleri canından bezdirdi. İlçe halkı, 2 kilometreyi bulan bozuk yolun bir an önce yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.

“BİR YOL 3 YILDIR NEDEN YAPILMAZ?”

İlçenin adeta kanayan yarası olan bozuk yolla ilgili düşüncelerini dile getiren bir vatandaş, ”Her gün bu yolu kullanıyoruz. Araçlarımız sanayiden çıkamaz hale geldi. Bir ilçenin girişi o ilçenin aynasıdır. Bu yolu gören Mudurnu’ya neden gelsin? Bir yol 3 yıldır neden yapılmaz? Yapılacağı söylenmişti ancak aldığımız duyumlara göre yapımı yaz sonunu bulacakmış. İlçeyi yönetenler bu yoldan geçmiyor mu?” diyerek duruma sitem etti.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir