YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN VALİ ÜMİT'E ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Yönetimi Vali Ahmet Ümit’e ziyarette bulundu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN VALİ ÜMİT'E ZİYARET
11 Nisan 2022

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Bolu Merkez İlçe Başkanı Faruk Bayrakdar ve beraberindeki heyet Bolu Valisi Ahmet Ümit’i Valilik makamında ziyaret etti. Bir saatlik görüşmenin sonunda Yeniden Refah Partisi heyeti, partilerinin hazırlamış olduğu 150 milyar dolar getirisi olan Milli Kaynak Paketleri kitabını Vali Ümit’e hediye etti.

Vali Ahmet Ümit, nazik ziyaretlerinden ötürü Yeniden Refah Partisi Bolu heyetine teşekkür etti. Yeniden Refah Partisi heyeti ise Vali Ümit’e çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yeniden Refah Parti Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Sayın Valimizin misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisiyle bir saat kadar bir görüşmemiz olmuştur. 28 Şubat Postmodern Darbe Girişimi sonrasındaki mağduriyetlerin tamamının giderilmesi ile ilgili istişarelerde bulunduk. Özellikle o dönemde başörtüsünden dolayı üniversite hayatına son verilen öğrencilerimizin büyük bir bölümünün mağduriyetleri giderilmiş yada iade-i itibarları teslim edilmiştir. Fakat bir kısmının henüz tam olarak mağduriyetleri giderilmemiştir. Bu konuları değerlendirdik yaptığımız yaptığımız görüşmenin sonuç odaklı bir görüşme olacağını umut ediyorum. Ayrıca tüm Türkiye'de olan yaylacılık hayvancılık konuları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Hayvancılıkla uğraşan çiftçilikle uğraşan köylümüzün sorunlarını konuştuk. Hayvancılıkla uğraşan köylerimizin yaylacılık yapma konusunda sorun olmayacağı ile ilgili desteklerini aldık. Yaptığımız görüşmenin ve çalışmanın hayırlara vesile olacağını umut ediyor kendisine tekrardan teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir