AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKAN KANDEMİR'E BOLU'DA COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bolu'da 3 Kademe İlçe Başkanları Toplantısı'na katıldı. Meşalelerle karşılanan Kandemir ardından gençlerle buluştu.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKAN KANDEMİR'E BOLU'DA COŞKULU KARŞILAMA
20 Nisan 2022

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

AK Parti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, beraberindeki Rize Milletvekili ve Karadeniz Bölgesi Teşkilat Başkanı Muhammed Avcı, Amasya Milletvekili Hasan Çilez ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse ile birlikte Bolu'ya geldi. Gelen heyeti AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve teşkilat üyeleri karşıladı. Erkan Kandemir, AK Parti Bolu İl Başkanlığı'nda düzenlenen 3 Kademe İlçe Başkanları Toplantısına katıldı.

AK PARTİLİ GENÇLER MEŞALELERLE KARŞILADI

Toplantının ardından Kandemir ve beraberindekiler Alpağutbey Mahalle Başkanı Orhan Toprak'ın evine misafir olarak oruçlarını açtı. Kandemir, daha sonra AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak öncülüğünde düzenlenen "Gençlik Buluşmaları" programına katıldı. AK Partili gençler, Kandemir'i programın yapılacağı alanda meşalelerle karşıladı. Programda gençlere hitap eden Kandemir ve beraberindekiler daha sonra Bolu'dan ayrıldı.

İŞTE KANDEMİR'İN BOLU TEMASLARINDAN FOTOĞRAFLAR

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir