BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE 23 NİSAN BASKETBOL ŞENLİĞİ

Bolu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Bahçeşehir Koleji'nin evsahipliğinde 23 Nisan Basketbol Şöleni düzenlendi.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE 23 NİSAN BASKETBOL ŞENLİĞİ
23 Nisan 2022

Bolu İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilcisi Bülent Tanesen'in katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında organize edilen 23 Nisan Basketbol Şenliği Bahçeşehir Koleji Spor Salonu'nda yapıldı. Etkinliğe Bolu Sakarya Ortaokulu, Bolu 50. Yıl Ortaokulu ve Bolu Bahçeşehir Koleji'nden yaklaşık 50'ye yakın öğrenci katıldı. Dostluğun ve kardeşliğin ön planda olduğu ve oldukça sportmence geçen dostluk maçları sonucunda tüm öğrencilere madalya takdim edildi.

Şenliğe ilişkin açıklamada bulunan Sportif Faaliyetler Sorumlusu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Aytaç Yıldırım, "Şenliğimiz çok güzel geçti. 23 Nisan'ın coşkusunu parkede doyasıya yaşadık. Çocuklarımıza sporun dostluk ve kardeşlik olduğu bilincini aşılamaya çalıştık. Ben bu şenliğin yapılmasında emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir