ŞÜKRAN GÜNLERİ KAPSAMINDA ‘’İZZET BAYSAL SAĞLIK VE HEMŞİRELİK PANELİ, BİLİM VE SANAT ETKİNLİĞİ’’ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Program, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Haftası Etkinlikleri Düzenleme Komisyonu ve İl Hemşirelik Komitesi işbirliğinde hazırlanan ortak bir programla gerçekleştirildi.

ŞÜKRAN GÜNLERİ KAPSAMINDA ‘’İZZET BAYSAL SAĞLIK VE HEMŞİRELİK PANELİ, BİLİM VE SANAT ETKİNLİĞİ’’ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!
17 Mayıs 2022

13 Mayıs’ın aynı zamanda Hemşirelik Haftası olması nedeniyle saat 10.00’da Anıt Park’ta resmi bir törenle Atatürk anıtına çelenk konuldu ve komite adına Hemşire Vildan YILMAZ günün önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Bolu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Vekili Serkan DEMİR ve personellerinin Hemşirelik Haftası kutlaması için Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nazmiye YILDIRIM’a çiçek takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı ile Anıt Park töreni son buldu.  

İzzet Baysal Sağlık ve Hemşirelik Paneli, Bilim ve Sanat Etkinliği’’ kapsamında, saat 14.00’de Necip Fazıl Kültür Salonunda Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Hacer ALPTEKER ve öğrencilerinin ‘Sağlık Eğitimi Öğrenci Materyalleri Sergisi-2’’ açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bolu Belediyesi başkan yardımcısı Ahmet ATILGAN, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Kamil Gürel, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nazmiye YILDIRIM, İzzet Baysal Mütevelli Heyeti, İl Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri, İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri Mustafa YAMAN, Bağışçılar Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof.Dr.Yasemin YILDIRIM USTA, İl Sağlık Müdürlüğü başkan yardımcıları, öğretim üyeleri, sağlık kurumlarında çalışan hemşireler ve hemşirelik öğrencileri katıldı. Katılımcılar tarafından oldukça beğeni toplayan sergiden sonra İzzet Baysal Sağlık ve Hemşirelik Paneli başladı.

Panelin açılış konuşmasını Bolu İl Hemşirelik Komitesi adına Öğr.Gör.Hacer APTEKER gerçekleştirdi. Alpteker konuşmasında 2006 yılında kurulan Hemşirelik Komitesi hakkında bilgiler verdi. Komitenin çabalarıyla, Bolu’da Hemşirelik Haftası’nın 16 yıldır,  tüm sağlık kuruluşlarınca ortak ve tek bir program olarak kutlandığını, bunun Türkiye’de tek ve örnek olduğunu vurguladı. Bolu’nun bir çocuğu ve İzzet Baysalın kurduğu üniversitenin akademik personeli olarak şükran günlerinde bu yıl ilk kez bilim ve sanat etkinliği ile yer almaktan duydukları mutluluğu ifade etti. Etkinlikte emeği geçen herkese, Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve İzzet Baysala Şükran Günleri Düzenleme Kurulu Başkanı Remzi KOCAMAN’a teşekkür etti.

Panelde Prof.Dr.Nuray ÖZDEMİR TİRYAKİ, İzzet Baysal Vakfının kuruluşu ve İzzet Baysal’ın sağlığa olan yatırımlarına ilişkin bilgiler verdi. Dr.Öğretim Üyesi Çiğdem CEYLAN, uluslararası hemşireler birliğinin 2022 yılı temasını, Doç.Dr. Makbule TOKUR KESGİN ise Hemşirelik ve Güç konusu ile mesleğin güçlenmesine katkı sağlayacak önerilere ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Plaket ve teşekkür belgelerinin takdimi sonrası, Öğr.Gör.Gamze ÇALIK ÇETİN ve İbrahim ÇETİN’in müzik dinleti ile program sona erdi.

İl Hemşirelik komitesinin 14.05.2022 tarihinde Karpalas Otel’de düzenlediği Hemşirelik Haftası Çayı ve hemşirelik öğrencilerinin düzenlediği Hemşirelik Haftası Akçakoca gezisi sosyal programlarıyla Hemşirelik Haftası kutlamaları sona erdi.

1 yorum yapılmış

  • fatma sirmatel17 Mayıs 2022 - 17:48
    allah rahmet eylesin saygin insan izzet babaya manevi borcunu odeyenlerin en caliskan fedakar bir kadin olarak her zaman karsiliksiz toplum gonullusu olan ve bolunun yetistirdigi degerli hemsiresi hacer alptekeri kutlarim
    %100   (Toplam 4 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir