KENT MEYDANINA KABE SİLÜETİNDE CAMİİ YAPILACAK

Görevden alınarak merkeze çekilen Bolu Valisi Ahmet Ümit, kendisi için düzenlenen veda töreninde Bolu Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’na Kent Meydanı'na cami yapılması için çalışma başlattığını söyledi.

KENT MEYDANINA KABE SİLÜETİNDE CAMİİ YAPILACAK
18 Mayıs 2022

Bolu Valisi Ahmet Ümit, valiler kararnamesiyle görevden alınmasının ardından kendisi için düzenlenen törene katılan Bolu Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’na Kent Meydanına cami yapılması için çalışma başlattığını açıkladı. Vali Ümit, vedalaşmak için yanına gelen Tahiroğlu’na Kent Meydanını göstererek, “Şurada valilik binasını tamamlayan bir cami varmış. O, zaman içerisinde yok edilmiş. Biz onun yazışmasını başlattık. Hazırlıklarını tamamladık, rölevesini çıkardık. Gerekli planlamalar yapıldı. Diğer köşeden yol aşağıya inecek. Garnizon ile de görüştük oradan da bir kısım tahsis yapacağız. Kabenin silüetini anlatan bir cami olacak. Onu sizin takip etmenizi istiyorum.” diye konuştu.

1 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu18 Mayıs 2022 - 18:57
    Vali bey vali bey Boluya cami lazım deüil. Mevcut camiler bomboş. Bolu ya ve Ülkeme Fen liseleri teknşk meslek liseleri köy enstitüleri gerekli. Dini menfatlerinize alet etmekten vazgeçin artık. Bıktık artık.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir