TANJU ÖZCAN SIĞINMACILARA ARAPÇA SESLENDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentin en işlek noktasındaki bilboardlara Arapça olarak asılan ilanla sığınmacılara evlerine dönme çağrısı yaptı.

TANJU ÖZCAN SIĞINMACILARA ARAPÇA SESLENDİ
18 Mayıs 2022

Bolu’da sığınmacılara yönelik aldığı kararlar ve çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu kez de kentin en işlek caddelerindeki bilboardlara Arapça yazılı bilboardlar astırdı. Özcan, Arapça yazılı bilboard ile kentte yaşayan sığınmacılara evlerine dönme çağrısı yaptı. Bilboardlarda, ‘Geçici sığınmacılara sesleniyorum. 11 yıl önce ülkemize misafir olarak geldiğinizi söylediniz.Türk milleti de kıt kaynakları ile size yıllardır sahip çıkıyor.Artık bu misafirlik fazla uzadı. Ülkemizdeki ekonomik buhranı görüyorsunuz. Gençlerimiz işsiz, aileler açlık sınırının altında yaşıyor. Bu şartlarda artık sizinle paylaşacak ekmeğimiz ve suyumuz kalmadı. Geldiğiniz gibi gitme zamanınız geldi. Artık istenmiyorsunuz. Dönün ülkenize’ ifadeleri yer aldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir