VALİ ERKAN KILIÇ GÖREVE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bolu Valiliği görevine getirilen Erkan Kılıç göreve başladı.

VALİ ERKAN KILIÇ GÖREVE BAŞLADI
18 Mayıs 2022

 Bolu Valiliği önünde gerçekleşen törende Bolu Valisi Erkan Kılıç ile eşi Elif Kılıç'ı Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve İl Müdürleri karşıladı.

Valilik Binası önünde kendisini karşılayan başta Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar olmak üzere protokol üyelerini selamlayarak onlarla tanışan Vali Kılıç, polis tören mangasını selamlamasının ardından makamına geçmeden önce basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.

Vali Kılıç konuşmasında, “2022/209 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi İle atandığım Bolu Valiliği görevine bugün itibarıyla başlamış bulunmaktayım.

Ankara-İstanbul gibi iki büyük şehrin arasında bulunması sebebiyle stratejik bir konumda olan Bolu ili, tarımsal ve turizm potansiyeli yüksek, doğal güzellikleriyle kadim bir şehirdir. Bolu ilimizde Vali olarak görev yapma onurunu bana yaşatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ ya şükranlarımı arz ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsıma tevdi ettiği bu görevin, üzerime ne kadar büyük bir mesuliyet yüklediğinin idrakindeyim. Valilik görevine başlamamdan itibaren, bu sorumluluğun gereğini layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Bu güzel ilin Valisi olarak tüm mesai arkadaşlarımızla uyumlu bir şekilde yapacağımız çalışmalarımızla Bolulu Hemşehrilerimin gönüllerinde yer alabilmek, hoş bir sadâ bırakabilmek amacıyla görevimi ifâ edeceğim.

Bolu’da görev yapacağım süre içerisinde; eşit, katılımcı, adil, şeffaf ve hukuka uygun bir şekilde Bolulu Hemşehrilerimize hizmet etmek düşüncesiyle sabır ve azimle çalışmak temel prensiplerim olacaktır. Özellikle devletimizin desteği ve şefkatinin her daim yanında olması gereken şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, kimsesiz yetim çocuklarımız, engellilerimiz ve yaşlılarımızın daima yanında durmaya, vatandaşlarımızın içerisinde ve onlardan biri olmaya gayret göstereceğim. Herhangi bir fark gözetmeksizin kapımız daima herkese açık olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Benden önceki Bolu Valimiz Sayın Ahmet Ümit’e, Bolu’ da daha önceden görev yapmış olan Valilerimiz olmak üzere, bu güzel şehir ve bu şehrin insanlarına hizmet etmiş olan herkese ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Valilik görevimin İlimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm Bolulu Hemşehrilerimi hürmetle selamlıyorum.” dedi.

Açıklamasının ardından basın mensuplarına ve protokol üyelerine teşekkür eden Vali Kılıç, sonrasında Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla Valilik Makamında bir toplantı gerçekleştirdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir