ONUR BİSİKLET

ONUR BİSİKLET
7 Haziran 2022


20 yıldır biriktirdiği bisiklet jantlarından evinin bahçesine daraba yaptı.
Geri dönüşüm jantlarını değerlendirerek bahçesine çit yapan Yaşar Onur; yaptığı işin dünyada bir benzeri olmadığını iddia etti.

Yüzlerce bisiklet jantını bir araya getirerek Dağ Kentteki evinin bahçe duvarlarını bisiklet jantları ile çit gibi ören Yaşar Onur'un geri dönüşüm mucizesini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Aslen Mengen İlçesinin Köprübaşı Köyünden olan ve yıllardır Bolu'da bisikletçilik yapan Yaşar Onur;
 "20 yıldır bu mesleği yapıyorum. Bisiklet tamircisiyim, aynı zamanda her yıl bahar aylarında başlayan bisiklet mevsimine işletmemden hizmet veriyorum" dedi.

Onur; "Bolu bisiklet sporu için çok uygun fiziki şartlara sahip ve bu işi büyük bir maharet ve ustalıkla yapan gruplar, dernekler ve kişiler var." diyerek bahçesinde çit olarak değerlendirdiği geri dönüşüm jantları ile ilgili şunları kaydetti.

"Ben yirmi yıldır bu bisiklet işiyle uğraşıyorum. Bu mesleği yaparken kılı kırk yaran, inceleyen, bu mesleği bir sanat olarak kabul eden bir yapım var.
Baktım ve düşündüm; neden olmasın dedim. Sonra bu geri dönüşüme gidecek, hurdaya çıkacak yüzlerce bisiklet jantını değerlendirmeye karar verdim."

Onur Bisiklet işletmecisi Yaşar Onur; "Bu yaptığım işi bakıyorum da Türkiye'de yapan yok, akıl eden de olmamış. İddia ediyorum yaptığım bu geri dönüşüm jantlarından bahçe çiti yapma fikri dünyada da yok" dedi.


 

1 yorum yapılmış

  • onur bisiklet10 Haziran 2022 - 15:20
    onur bisiklet

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir