Son Dakika: Anadolu Otoyolu'nda LPG yüklü bir tankerin devrilmesi sonucu Ankara ve İstanbul istikameti trafiğe kapandı

Son dakika: Anadolu Otoyolu'nda LPG yüklü bir tankerin devrilmesi sonucu Ankara ve İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Tankerin olay yerinden kaldırılması için çalışma başlatılırken, itfaiye ekipleri patlama riskine karşı soğutma çalışması yürütüyor.

Son Dakika: Anadolu Otoyolu'nda LPG yüklü bir tankerin devrilmesi sonucu Ankara ve İstanbul istikameti trafiğe kapandı
8 Haziran 2022

Anadolu Otoyolu'nun nun Ankara yönünde ilerleyen LPG yüklü 34 DEV 265 plakalı tanker, Ulusu mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

 

PATLAMA RİSKİNE KARŞI ÖNLEM ALINDI

Tankerin patlama ihtimaline karşı 1 kilometrelik alanda güvenlik önlemi alındı. Tanker sürücüsünün hafif yaralandığı kaza nedeniyle otoyolun İstanbul ve Ankara istikametinde ulaşım sağlanamıyor. Bölgede trafik akışı, D-750 kara yoluna yönlendiriliyor.

VALİ OLAY YERİNDE

Tankerin olay yerinden kaldırılması için çalışma başlatılırken, itfaiye ekipleri de tedbir amaçlı soğutma çalışması yürütüyor. Bolu Valisi Erkan Kılıç da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Bolu Valiliğinden yapılan basın açıklamasında;

Anadolu Otoyolu Ankara İstikameti Gerede Kavşağında Meydana Gelen Kaza ile İlgili Basın Açıklaması

T.C.

BOLU VALİLİĞİ

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

BASIN AÇIKLAMASI

 

Anadolu Otoyolu Ankara istikameti Gerede kavşağını 1 km geçtikten sonra otoyol üzerinde LPG yüklü bir tankerin yan yatması sonucu meydana gelen kaza sonucunda 3 şerit trafiğe kapanmış olup Otoyol Ankara istikameti trafik akışı Gerede Bağlantı yolundan D-750 Karayoluna aktarılmıştır. Ayrıca Otoyol İstanbul istikameti trafik akışı, Ankara Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak Cankurtaran İkbal Tesisleri önünden tekrar Ankara  istikametine çevrilerek Çamlıdere kavşağı D-750 Karayoluna yönlendirilmektedir.

 

Olayda tanker sürücüsü hafif şekilde yaralanmış olup kaza yerinde yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı Valiliğimizin koordinasyonunda AFAD başta olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlarımızca gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 08.06.2022 denildi...

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir