SUAT GÜNER, TAHRİP OLAN PARK ÜZERİNDEN TEPKİ GÖSTERDİ

Bolu’nun en büyük parklarından biri olan ve yaz aylarında vatandaşların akın ettiği Atatürk Orman Parkının tahrip olmuş alanlarına AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner tepki gösterdi.

SUAT GÜNER, TAHRİP OLAN PARK ÜZERİNDEN TEPKİ GÖSTERDİ
14 Haziran 2022

Kentteki en büyük parklardan biri olan Atatürk Orman Parkında, Bolu Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sürerken parkın bir çok yeri tahrip oldu. Vatandaşların yürüyüş ve koşu yaptığı parkurların bir bölümü parçalanırken özellikle yaz aylarında yüzlerce vatandaşın piknik yapıp dinlendiği alanlar tahrip oldu.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Atatürk Orman Parkındaki tahrip olan alanları paylaşarak Bolu Belediyesine tepki gösterdi. Güner, “Atatürk Orman Parkı’na aylardır basit bir süs havuzu dahi yapmayı beceremediniz. İş bilmezliğiniz ve ilgilenmeyişiniz nedeniyle güzelim park mahvoldu. Yeşil alanlar toz toprak çamur içinde kaldı, oyun alanları ve yürüyüş yolları resmen içler acısı vaziyette. Bolu’nun 3 yılını heba ettiniz eğer mümkünse iki yılınızı da tamamlayana kadar daha fazla bu şehre zarar vermeyin ve yapamıyorsunuz madem iyi olanı bozmayın” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.