BTP BOLU TARAFINDAN "MEVZU EKONOMİ" PROGRAMI BAŞLIYOR

BTP Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bolu İl Başkanlığı, BTP Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye'de eşzamanlı olarak başlatılacak olan "Mevzu Ekonomi" konulu program serisine başlıyor.

BTP BOLU TARAFINDAN "MEVZU EKONOMİ" PROGRAMI BAŞLIYOR
22 Haziran 2022

Bağımsız Türkiye Partisi, Türkiye genelinde ve Bolu’da Bolu İl teşkilatı olarak “Mevzu Ekonomi” konulu programlar serisine başlıyor. Program, 25 Haziran Cumartesi günü BTP Bolu İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek.

"BOLU'NUN İLK GÜNDEMİ EKONOMİDİR"

BTP Bolu İl Başkanı Mustafa Yağcı, "Mevzu Ekonomi" adıyla yapılacak olan program hakkında bilgiler verdi. Yağcı, “Panelde konuşmacılarımız Milli Ekonomi Modeli odaklı sunumlarını yapacaklar. Bolu’muzun, Bolulu hemşerilerimizin ilk gündemi ekonomidir. Bu gündemi sığınmacı gündeminin arkasına gizlemek yanlış olur. Ekonomimiz iyi olsaydı, Avrupa’dan gelecek birkaç milyar dolar için ülkemizi sığınmacı cenneti yapmak zorunda kalmazdık. Ekonomi artık yama tutmuyor, her taraftan patlak veriyor. Bolu’da 6 aydan kısa bir süre içerisinde 240 esnafın kepenk kapatması ekonomideki vahametin sadece bir boyutu. Haziran'da faize 19 milyar liradan fazla para aktarılırken, Ocak-Haziran dönemini kapsayan ilk altı ayda faiz harcamaları 150 milyar lirayı aştı. Doları istikralı tutabilmek için kur korumalı mevduat sistemini devreye koydular. Ama buna rağmen bir taraftan dolar yine 17 liranın üstüne çıkarak 20 Aralık'tan bugüne rekor tazeledi, diğer taraftan da 16.3 milyar lira ile bütçeye yeni yük oluşturdu. Bankacılar, kurun 18 TL seviyesine ulaşması durumunda maliyetin 165 milyar liraya ulaşabileceğini belirtiyorlar" dedi.

"BAĞIMSIZ TÜRKİYE IŞIĞIYLA KARANLIKLAR AYDINLIĞA KAVUŞACAK"

Yağcı, konuşmasının devamında şunları kaydetti; "Devletin borcu sürekli ve büyük bir hızla artıyor, Türkiye ekonomisi her geçen gün daha kırılgan hale geliyor, vatandaşların alım güçleri resmi enflasyondan üç kat daha fazla olan gerçek enflasyon karşısında eridikçe eriyor. Vatandaş açlığa ve yoksulluğa mahkum vaziyette. Çiftçi borç batağında. İcralık dosyalar almış başını gitmiş durumda. Ekonomideki zifiri karanlık tabloyu tasvir edebilmek için daha birçok güncel örnek sıralayabiliriz. Ama mesele sadece karanlığı tasvir etmek değil, bu karanlığa bir ışık tutmaktır. Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) ve Genel Başkanımız Hüseyin Baş bey liderliğinde, Milli Ekonomi Modeli ışığı ile "Bağımsız Türkiye" ışığıyla karanlığın aydınlığa kavuşacağına inanıyoruz. BTP, bugün bu "Bağımsız Türkiye" meşalesini geleceğe taşımak için bütün gayretiyle çalışmaya devam ediyor. Ülke gündeminin bugün bilinçli bir şekilde saptırılmaya çalışıldığı bir atmosferde, BTP, "Mevzu Ekonomi" diyerek gerçek gündemi milletimizin dikkatlerine sunmaya çalışıyor. Genel merkezimizin başlattığı panel serisi tüm Türkiye genelinde teşkilatlarımızda gerçekleşiyor. Genel Başkanımız Hüseyin Baş'ın dediği gibi var bi Hayalimiz. Hayallerimiz var. Fabrikalar kuracağız, madenlerimizi işleteceğiz, işletmeler açacağız, vızır vızır çalışan bir ülke, bir Bolu kuracağız. Bunu da sığınmacılarla yapmayacağız. Kendi milletimizle yapacağız. Bolulularla yapacağız. Bolu turizm, sanayi, tarım, hayvancılık ve madencilik şehri olacak. Biz bunu bu ülkenin geleceği olan Bolulu gençlerle yapacağız. Biz özelleştirilen bütün fabrikalarımızı, işletmelerimizi geri alacağız. Kapatılan bütün fabrikalarımızı yeniden açacağız ve yabancılara peşkeş çekilen bütün madenlerimizi devletin ve milletin faydasına işleteceğiz. Bakın bunu Türkiye'deki hiçbir muhalefet partisinden duyamazsınız. Çünkü bugün dünyada hâkim olan ekonomik görüş buna aykırıdır."

1 yorum yapılmış

  • Hikmet23 Haziran 2022 - 17:31
    Helal başkan be. Bizim gündemimiz ekonomi. Battık battık.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir