GÖKHAN ALSAN BOLUSPOR'DA

Spor Toto 1’inci lig takımlarından Boluspor, yeni sezonun ilk transferini yaparak 32 yaşındaki Gökhan Alsan ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

GÖKHAN ALSAN BOLUSPOR'DA
23 Haziran 2022

Yeni sezon hazırlıklarına Pazartesi günü başlayacak olan Boluspor, ilk transferini yaptı. Kırmızı beyazlı takım Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un orta saha oyuncusu Gökhan Alsan’ı renklerine bağladı. Boluspor tesislerinde Futbol Şube ve Transfer Komitesi Sorumlusu Samet Karakış’ın katıldığı törende Alsan, kendisini kırmızı beyazlı takıma bağlayan iki yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Samet Karakış, taraftarların yeni transferleri beklediklerine dikkat çekerek, “İlk olarak Gökhan Alsan’ı takımımıza kattık. Transfer için başka oyuncularımızda var ilk Gökhan ile başladık. Kendisiyle 10 gün görüştük fakat kendisi tatildeydi. Ve bugün gelerek imzayı attı.” dedi.

Genç futbolcu Alsan ise Boluspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Boluspor benimle geçtiğimiz yıllarda da transfer için girişimlerde bulundu ama olmamıştı. Kısmet bu zamanıymış.” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir