AK PARTİLİ İSİMLERDEN BOLUSPOR'A ZİYARET

Boluspor’da başkanlığa Savaş Abak’ın seçilmesinin ardından kırmızı beyazlı camiaya destek ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Boluspor’un son ziyaretçileri Ak Parti Bolu İl Teşkilatı oldu.

AK PARTİLİ İSİMLERDEN BOLUSPOR'A ZİYARET
29 Temmuz 2022

Ligin başlamasına sayılı günler kala Boluspor’da çalışmalar devam ediyor. Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerini Karaçayır’da bulunan tesislerde, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım ve Konak ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Abak, Ak Partili siyasilere kulüp ve takımla ilgili bilgiler verdi. Yapılan ziyaretin ardından Ak Parti teşkilatı, kırmızı beyazlıların Eyüpspor ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçını izledi.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın şunları dile getirdi: “Boluspor’umuzun değerli Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek sezon öncesi istişarede bulunduk. Ardından takımımızın son durumunu görmek üzere hazırlık müsabakasına katılarak taraftarlarımız ile buluştuk.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir