İYİ PARTİLİLER ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve beraberindeki partililer, Karaçayır Mahallesindeki esnaf ve sanatkarları ziyaret ederek sorun, şikayet ve önerileri dinledi.

İYİ PARTİLİLER ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
3 Ağustos 2022

İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı, Bolu’da esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve beraberindeki partililer Karaçayır Mahallesinde bulunan esnaf ve sanatkarları ziyaret etti. Partililer, esnafı dinleyerek İYİ Parti iktidarında tüm sorunların çözüleceği sözünü verdi.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Ahmet Örnekbaş, “İYİ Parti Bolu Teşkilatları olarak Bolu Merkez Karaçayır Mahallesinde ekmeklerini alın terleriyle kazanan esnaf ve sanatkarlarımızla buluştuk. Sorunlarını, şikayetlerini ve önerilerini dinledik. İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığımız, mutfaklarında tencereyi kaynatmakta zorlanan kadınlarımızın sorunlarını ve önerilerini dinledi. ‘İyilik hareketinde ben de varım diyen vatandaşlarımızın üyeliklerini de gerçekleştirdik. Yaklaşan İYİ Parti iktidarında tüm sorunların sona ermesi dileği ile sağlıklı, huzurlu, hayırlı günler ve bereketli bol kazançlar dileriz.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir