İSA SAYIN, İKTİDARI BU SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, İktidarı bu sözlerle eleştirdi.

İSA SAYIN, İKTİDARI BU SÖZLERLE ELEŞTİRDİ
4 Ağustos 2022

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, İktidar partisinin tüm kurumlarıyla iflas ettiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kötü gidişe dur diyemediğini söyledi.

Merkez bankasının TL’nin değerini koruyamadığını, ÖSYM’nin hakkaniyetli sınav yapamadığını, TÜİK’in rakamları doğru açıklayamadığını dile getiren Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, iktidara yüklendi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef gösteren Sayın, iktidarın “çoklu organ yetmezliği” yaşadığını kaydetti.

“İKTİDAR ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ YAŞIYOR”

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, değişim ve yeni bir başlangıcın şafağında olduklarını belirterek, “ÖSYM, sınavları hakkaniyetle yapamıyor. Merkez Bankası, paramızın değerini koruyamıyor, düşüremiyor. TÜİK, rakamları doğru açıklayamıyor. Gençlerimiz ülkeyi terk etmek istiyor. Cumhurbaşkanı, bu kötü gidişe dur diyemiyor. İktidar, tüm kurumlarıyla iflas etmiş bir halde “çoklu organ yetmezliği” yaşıyor. Bugüne kadar bir gecenin bitip de sabahın olmadığı hiç görülmemiştir.  Vatandaşlarımız müsterih olsun; değişimin ve yeni bir başlangıcın şafağındayız!” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir