MERAL AKŞENER BOLU’YA GELİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli açılış ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya gelmek için 15 Eylül Perşembe günü Bolu’ya gelecek.

MERAL AKŞENER BOLU’YA GELİYOR
7 Eylül 2022

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da partisinin genel merkezindeki makamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı kabul etmişti. O ziyaretin ardından başkan Özcan paylaşımda bulunarak “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i ziyaret ettim. Faydalı bir görüş alışverişi oldu. Ayrıca kendisini Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya davet ettim” ifadelerini kullanmıştı.

YENİ İTFAİYE BİNASI AÇILIŞINA KATILACAK

Başkan Özcan’ın bu daveti, Akşener tarafında kısa sürede karşılık bulacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu’daki temasları kapsamında ilk olarak Bolu Belediyesi yeni İtfaiye Müdürlüğü binasının açılışına katılım sağlayacak.

Akşener, yeni itfaiye binasının açılışının ardından akşam saatlerinde sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, basın mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelmesi beklenirken, Akşener iyi partiye katılan yeni üyelere rozet takacak.

Akşener’in Bolu’ya gelişinde esnaf ve halk ziyareti yapması da bekleniyor.
HABER KAYNAK: (KÖROĞLU)

2 yorum yapılmış

  • Birisi 8 Eylül 2022 - 09:19
    İyi güzelde, hangi Sıfatla itfaiye binası açılışı yapacak...
  • Ali koc8 Eylül 2022 - 10:45
    Hoş gelirsiniz.sefa getirrisiniz.basbakanim

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir