BOLU’DA 902 KONUT İNŞA EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı milyonlarca vatandaşı ilgilendiren sosyal konut projesine ilişkin yerler ve kontenjanlar duyuruldu. Proje kapsamında Bolu’da 902 konut inşa edilecek.

BOLU’DA 902 KONUT İNŞA EDİLECEK
13 Eylül 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe'de açıkladığı proje kapsamında sosyal konutların nerelere yapılacakları belli oldu. Türkiye'nin 81 iline yapılacak olan sosyal konutlar milyonlarca vatandaşın barınmasına imkan sağlayacak. Oldukça uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla vatandaşlara satılacak olan konutların temelleri yılsonunda atılacak. İki yıl içinde tamamlanacak konutlar vasıtasıyla konutlardaki fiyat ve kira artışları da hız kesecek.

İŞTE İLÇE İLÇE BOLU’DA YAPILACAK OLAN KONUT SAYISI

Bolu’nun Merkez ilçesine 200 konut yapılacağı ve başvuruların Halk Bankası’ndan gerçekleştirileceği duyuruldu. Dörtdivan’da 94, Kıbrıscık’ta 198, Mengen Gökçesu’da 204, Yeniçağa’da 206 konut yapılacak. Toplamda Bolu’da 902 konut inşa edilecek. Öte yandan komşu ilimiz Düzce’ye ise 400 konut yapılacağı öğrenildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir