BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN KIBRISCIK BELEDİYESİ’NE MAKAM ARACI

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından Bolu Kıbrıscık Belediyesi’ne makam aracı tahsis edildi. Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a destekleri için teşekkür etti.

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN KIBRISCIK BELEDİYESİ’NE MAKAM ARACI
20 Eylül 2022

Emin Tekemen, Bandırma’nın Kurtuluş Günü etkinliklerine katıldı. Etkinlikler sonrası Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’u ziyaret eden Tekemen, Kıbrıscık’a verdiği desteklerden dolayı Tosun’a teşekkür etti.

ELİ BOŞ DÖNMEDİ

Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan Tekemen, “Yoktan var etmenin peşindeyiz. Büyükşehir ve Kardeş belediyelerimizin desteği ile yolumuza devam ediyoruz. Kardeş Bandırma Belediye’mizin desteği ile makam aracımız oldu. Bizlere bu desteği sağlayan başta değerli Belediye Başkanımız Sayın Tolga Tosun'a ve ekip arkadaşlarına ilçem adına şükranlarımızı sunuyoruz. Her şey gönlünüzce olsun. Başarılarının devamını diliyorum. İlçemize hayırlı olsun. Biz bize yeteriz. Her şey Kıbrıscık için.” dedi.

1 yorum yapılmış

  • İlhami Altay20 Eylül 2022 - 21:57
    İlçemize desteğini esirgemeyen Bandırma Belediye Başkanımız Tolga Tosun Bey’e teşekkür ediyorum hibe ettiği makam aracı ilçemize hayırlı olsun İlçe Belediye Başkanım Emin Tekemen bey’’e görevinde başarılarının devamını dilerim. Her şey Kıbrıscık için.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir