BOLU BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ YEDİGÖLLER TURU

Bolu Belediyesi doğa harikası Yedigöller Milli Parkı’nı görmek isteyenler için ücretsiz günü birlik etkinlikler düzenleyecek.

BOLU BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ YEDİGÖLLER TURU
20 Eylül 2022

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
Fotoğraflar: Muhammet Karakuş

Doğa gezilerine yeni bir rota daha ekleyen Bolu Belediyesi, Yedigöller’e günü birlik turlar düzenleyecek. İlki 4 Ekim’de gerçekleşecek etkinlikler öncesi bireysel başvurular alınmaya başladı.

Ücretsiz ulaşım, yeme-içme

“Görmeyen, gitmeyen kalmasın” sloganıyla gerçekleşecek ilk etkinlik 4 Ekim Salı günü yapılacak. Ardından 15 Kasım tarihine kadar her hafta Salı ve Çarşamba günleri devam edecek. Tüm katılımcılar etkinlik günü belediye önünde saat 11.00’de hareket edecek ücretsiz otobüslerle Yedigöller’e giderek, akşam 16.00’da da Bolu’ya dönüş yapacak.

Kafile halinde gezi

Doğa harikası Yedigöller’i görmek isteyen katılımcıların ulaşım, yiyecek-içecek ihtiyaçları Bolu Belediyesi tarafından karşılanacak. Yine bölgeye hâkim rehberler geziye katılanları kafile halinde gezdirerek, göllerin isimleri ve tarihçeleri hakkında bilgilendirecek.

Etkinlik başvuruları başladı

Günü birlik Yedigöller Milli Parkı etkinlikleri için müracaatlar Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde alınmaya başladı. 18-65 yaş arasında olan ve seyahat yasağı bulunmayan herkes hafta içi mesai saatleri arasında Bolu Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne gelerek, etkinliğe katılmak için bireysel başvuru yapabilirler.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir