ARZU AYDIN TANJU ÖZCAN’A “BOŞ TENEKE” DEDİ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Vasıfsız bir yönetici” ifadelerine sert tepki gösterdi. Aydın, Özcan için “Boş Teneke” dedi.

ARZU AYDIN TANJU ÖZCAN’A “BOŞ TENEKE” DEDİ
27 Eylül 2022

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Tanju Özcan, katıldığı bir televizyon programında 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vasıfsız bir yönetici olduğunu belirterek, “Erdoğan yenilmez bir adam değil. Türkiye Cumhuriyeti yöneticileri arasında en vasıfsız iki yönetici varsa bence bunlardan biri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Erdoğan’ı 20 yıldır iktidardan indiremiyorsak kendimizi sorgulamalıyız” dedi.

ARZU AYDIN SERT TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Özcan’ın bu sözlerine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla sert tepki gösterdi. Aydın, “Milletin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanına vasıfsız demek aymazlıktır. Milleti hakir gören bu klasik zihniyet, malum şahısta bir kez daha tezahür etmiştir. Liderlik vasfını anlayabilme, idrak edebilme kapasitesi olmayan malum şahıs hem had yoksunu, hem de boş bir tenekeden ibarettir.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir