CHP'NİN ADAY ADAYI AHMET KURT'TAN AHMET YOLTAŞ'A ZİYARET

CHP Bolu milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, seçim gezileri kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş’ı ziyaret etti.

CHP'NİN ADAY ADAYI AHMET KURT'TAN AHMET YOLTAŞ'A ZİYARET
28 Ekim 2022

Bolu’da CHP’den milletvekili aday adaylığı için çıkan ilk isim olan Ahmet Kurt, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Kurt, son olarak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş’ı ziyaret etti. Kurt, oda başkanı Yoltaş’tan esnafların sorunlarını dinledi. İktidara geldiklerinde küçük esnafın sorunlarını yakından takip edeceklerini ifade eden Kurt, partisinin en öncelikli görevlerinden birinin esnafa destek olduğunun altını çizdi.

Amasra’da yaşamını yitiren 41 madenciyi hatırlatan Kurt, “Öncelikle Amasra’da 41 madencimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Her ihmalkarlığı kadere bağlarsak o zaman kışın hiç kimse kar lastiği ve zincir takmaz kaderde var ise o yaşanır derse olur mu? Olmaz, önce tedbir alınır sonra kader denilir” dedi.

HÜKÜMET YOKLUĞU VE YOLSUZLUĞU UNUTTURUYOR

Hükümetin yokluğu ve yolsuzluğu unutturmaya çalıştığını ve birşeylerin değişme vaktinin geldiğine işaret eden Kurt, “1923 yıllarında okuma yazma oranı yüzde 5 iken şimdi yüzde 98. Bunu gerileme olarak değerlendiriyorlar. Tabi ki ben anlıyorum onların dertleri yokluk ve yolsuzluğu unutturmak gündem değiştirmektir. Ama benim vatandaşım akıllıdır. Kimsenin lafına bakmaz, işinde, evinde mutlu, huzurlu ve ekonomik sıkıntı çekmiyorsa bir şey demez. Ama açsa açıksa o zaman bir şeylerin değiştirme vakti geldiğini anlamıştır.” şeklinde konuştu.

MAHİR ÜNAL’IN SÖZLERİNE TEPKİ

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın geçtiğimiz günlerde söylediği ve kamuoyunda tartışmalara neden olan “Ama maalesef bir kültür devrimi olarak cumhuriyet bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi, hasılı bütün düşünmemizi yok etmiştir" sözlerine de tepki gösteren Kurt, “AK Partili bir bakan ‘Cumhuriyet bizi durdurdu geri götürdü’ diyebiliyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bakanı. Bunu bizler değil bu partiye oy veren insanlar sorgulamalı. Ülkemizi hangi karanlığa sürüklemek istediklerini” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir