ARZU AYDIN TBMM’DE MUHTARLARIN EŞLERİNİ AĞIRLADI

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu’da görev yapan muhtarların eşlerini TBMM’de ağırladı.

ARZU AYDIN TBMM’DE MUHTARLARIN EŞLERİNİ AĞIRLADI
3 Kasım 2022

Bolu’nun merkez köylerinde görevli muhtarların eşleri, AK Parti Bolu Milletvekili Av. Arzu Aydın’ın daveti üzerine TBMM’yi ziyaret etti. Ziyaretçilerini TBMM girişinde karşılayan Aydın, kadınlara Yüce Meclis’i gezdirdi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Arzu Aydın, “Muhtarlarımız, devletimizin yereldeki en kuvvetli temsilcileri. Bu defa muhtarlarımızı değil, Bolu Merkez Köy muhtarlarımızın saygıdeğer eşlerini Ankara’da misafir ettik. Bolu’dan gelen hemşerilerimizle güzel, verimli bir program oldu. Gazi Meclis’te Grup Toplantımıza katılan misafirlerimiz, ardından TBMM Genel Kurul Salonu’na katılarak meclis gündemini takip ettiler.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen Grup Toplantısı’nı ve Meclis Genel Kurulunu da takip eden ziyaretçiler hatıra fotoğrafları çektirerek meclisten ayrıldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir