SAADET PARTİSİ GEREDE İLÇE BAŞKANI KEMALETTİN AKÇA OLDU

Saadet Partisi Gerede İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleşti. Delege oylarının tamamını alan Kemalettin Akça Saadet Partisi Gerede İlçe Başkanı oldu.

SAADET PARTİSİ GEREDE İLÇE BAŞKANI KEMALETTİN AKÇA OLDU
7 Kasım 2022

Saadet Partisi Gerede İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleşti. Gerede Terminal Düğün Salonu’nda yapılan kongreye, Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, parti teşkilat mensupları ve Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş katıldı.

“GEREDE’YE BİR ÇİVİ DAHİ ÇAKILMADI”

Kongrede konuşan İsa Sayın, “Gerede’miz hem Bolu’muz açısından, hem de Türkiye nezdinde sembolik bir öneme sahip olan, geçmişte Milli Görüş hareketimizin büyük bir desteğe mazhar olduğu ve önemli başarılara imza attığı güzide bir ilçemizdir. Bu vesile ile Gerede hepimiz açısından ayrı bir öneme sahiptir. Önceden güçlü olduğumuz birçok bölge gibi Geredeliler de hüsn-ü zanda bulunarak süt diye yıllarca kireçli su içtiler. Şimdi karınlar ağrımaya başladı. Geredelilerle bir araya geldiğimiz zaman şahsen hep şu şikâyetleri duydum; Yerelde 23 yıldır, genelde de 20 yıldır bizim partimiz iktidarda, ama Gerede’ye bir çivi dahi çakılmadı. Gerede geriye gidiyor. Gerede’ye hizmet olarak bir hapishaneden başka bir şey layık görülmedi. Ama bu coşkulu kongremiz gösteriyor ki, Gerede özüne dönüyor, bayrak indiği yerden, yiğit düştüğü yerden kalkıyor. Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçiminin arifesinde, yine çok önemli bir kongre gerçekleştiriyoruz. Asıl vazifemiz bu kongreden sonra başlıyor. Besmelemizi yenileyerek tekrar yollara düşecek, çalışmalarımıza hız vereceğiz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde 6’lı masanın belirlediği aday Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı, Saadet Partimiz de iktidarın bir ortağı olacaktır. Tüm teşkilatımız bu ümit, bu kararlılık ve bu özgüven ile hareket etmelidir.” dedi.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Kurdaş ise, “Heyecanla ve inanarak çalışacağız ve umudu kırılan bu milletin yeniden umudu olacağız, heyecanı olacağız” ifadelerini kullandı.

YENİ BAŞKAN KEMALETTİN AKÇA

Kongrede geçerli delege oylarının tamamını alan Kemalettin Akça, Saadet Partisi Gerede İlçe Başkanı seçilerek görevi Muzaffer Boyacı’dan devraldı.

1 yorum yapılmış

  • Kemal. Tınmazol 19 Ocak 2024 - 23:13
    Hayırlı olsun Kemaletin kardeşimize Başarılar Dilerim

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir