FATİH BAYRAK “2023’TE GENÇLERİN TERCİHİ AK PARTİ OLACAKTIR”

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, özellikle “Z Kuşağı” diye adlandırılan gençlerin 2023 seçimlerinde tercihleri AK Parti’den yana kullanacağını, gençlerin AK Parti’ye büyük teveccüh gösterdiğini söyledi.

FATİH BAYRAK “2023’TE GENÇLERİN TERCİHİ AK PARTİ OLACAKTIR”
10 Kasım 2022

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Bayrak, AK Parti’nin Türkiye genelinde 1 milyona yakın genç üyesinin bulunduğunu, Bolu’da ise 6 gençlik kollarına kayıtlı 6 bin üye olduğunu söyledi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ GENÇLERE ÇOK ÖNEM VERİYOR”

Fatih Bayrak, 20 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin özellikle gençlere ve gençliğe bakış açısı ile ilgili kendisine yöneltilen soruya,  “Partimiz 20 yıllık bir iktidar partisi. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan her zaman gençlere farkını hissettirdi. Bugün Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden görebiliriz. Gençlerden yetişmiş 25 yaşında, 18 yaşında, 26 yaşında genç milletvekillerimiz var bizim Genel Başkanımız her zaman şunu demiştir, ‘Ülkenin geleceği benim gençlerimdir.’ Siyaset arenasında AK Parti hariç baktığımız zaman hiçbir partinin 18 yaşında bir milletvekili yoktur. Milletvekilinin olmaması diğer partilerin gözünde söylüyorum gençlerin siyasette hakkı yoktur. Genel Başkanımız kendisi gençlik kollarından geldiği için ve bu sıkıntıları çektiği için, bu günleri gördüğü için bunu noktalamıştır. Bugün gençlere sorsanız gençlere en büyük imkânı Recep Tayyip Erdoğan vermiştir. Biz 4 ay önce Adana’da bir program yaptık 40 bin kişilik statta 100 bin gencimiz vardı ve giremeyenler de oldu bunları gençlerimiz görüyor.  Herkesin dilinde bir Z kuşağı muhabbeti gidiyor ama Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan gençliği Tekno Fest kuşağına döndürdü bunu hissedebiliyoruz. Cumhurbaşkanımız gençliğe, yeni nesile çok önem veriyor ve onlar için uğraşıyor Cumhurbaşkanımız bir dünya lideri. Cumhurbaşkanımız 28 Ekim’de Yaptığı Türkiye Yüzyılı etkinliğinde ‘Türkiye’nin yüzyılı siz gençlersiniz’ diyerek gençlerin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.” şeklinde cevap verdi.

“TÜRKİYE’DE 1 MİLYON, BOLU’DA 6 BİN ÜYEMİZ VAR”

AK Parti’nin Türkiye geneli ve Bolu genelindeki gençlik kolları üye sayısına ilişkin bilgiler veren Bayrak, “Türkiye genelinde biz tüm siyasi partilerden daha fazlayız. Sadece AK Parti Gençlik Kolları olarak yaklaşık 1 milyona yakınız. Onun nedeni de şu şekilde: bizim kotamız 30 yaşına kadar yani bir birey 30’una bastığı gün gençlik kolları üye sayısından düşerek üst kademeye geçer. Bugün ana muhalefetin üye sayısından AK Parti Gençlik Kolları üye sayısı daha fazladır. Bolu’da da yaklaşık 6 bin üyemiz var.” dedi.

“BÜTÜN İMKANLARIMIZI GENÇLER İÇİN KULLANIYORUZ”

Bolu’da yaptıkları faaliyetler hakkında konuşan Bayrak, şöyle dedi; “Bizim çalışma alanımız, etki alanımız çok yüksek. 2 hafta önce 500 gencimizle Yedigöller programı yaptık. İlçelerdeki kardeşlerimiz dahil liseler, üniversiteler ağımızda olduğu için programlarımız fazla. Programlarımızda konserler, kantin buluşmalarımız ve sayamayacağım kadar organizasyon yapıyoruz. Genel merkezimizin nezdinde tüm Türkiye’de yaptığımız çok güzel programlar var. İlk oyum Erdoğan’a programımız var. Yeni oy kullanacak kardeşlerimize Cumhurbaşkanımızı anlattığımız, hedeflerimizi ve misyonumuzu ve vizyonumuzu anlattığımız programlarımız oluyor. Bir örneğini Bolu Gençlik ve Spor Bakanımızla beraber Bolu’da gerçekleştirdik. Ayriyeten bütün ilçelerimizde yaklaşık 50 tane ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ buluşmaları yaptık. Biz en çok gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını istiyor ve bunun için mücadele ediyoruz. Ben bunu Cumhurbaşkanımızın Bolu’daki temsilcisi olarak söylüyorum. Futbol turnuvalarımız var bizi takip etsinler, tamamen ücretsiz ve her yaş grubuna uygun. Partimizin başındaki adalet gibi adaletli programlar yapıyoruz. Ücretsiz gezilerimiz oluyor, biz Türkiye’mizin güzel coğrafyasını, tarihi miraslarını göstermek istiyoruz çünkü bunları gösterdiğimizde gencimizin kişiliği oturabiliyor veya hedefleri değişebiliyor, düşünceleri değişebiliyor ama iyi yönde. Ben gençlik kolları başkanı olarak görevde olduğum sürece yapabildiğim kadar çalışma yapacağım, beni en çok gençlerimizin kötü yola düşmesi üzer. Bütün imkanlarımızı Bolu’daki, il ve ilçelerimizdeki gençlerimiz için kullanacağım.”

GENÇLER AK PARTİ’Yİ TERCİH EDECEK Mİ?

Fatih Bayrak, 2023 Genel Seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan gençlerin seçimlere etkisi ile ilgili sorulan soruya ise, “Benim düşünceme göre gençler AK Parti’yi tercih edecek. 6 milyon yeni oy kullanacak kişi var ve bu büyük bir rakam. Bugün baksanız bunların hiçbiri bize oy vermez diyorlar. Allah’ın izniyle biz yaptıklarımızı, yapacaklarımızı, yapmak istediklerimizi gençlerimize sunacağız zaten gençlerimiz bizi seçecektir. Gençler oy tercihini AK Parti’den yana kullanacaktır.” diye konuştu.

Fatih Bayrak, siyasetteki hedefiyle ilgili yöneltilen soruya ise, “Benim siyasi hedefim, tek odak noktam, gecem ve gündüzüm 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla tekrar Cumhurbaşkanı yapmaktır. İl Gençlik Kolları Başkanı olarak Cumhurbaşkanımızın yanında durup onu tekrar Cumhurbaşkanı yapmaktır.” diye cevap verdi.

FATİH BAYRAK KİMDİR?

18 Ağustos 1992 yılında Bolu’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bolu’da tamamladı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İşletme Yönetimi mezunu olan Bayrak, aile şirketi olan Bayraklar Nakliye Şirketi’nin yöneticisi olarak ticari hayatını sürdürüyor. 2010 yılında AK Parti’ye katılan ve 15 Şubat 2021’de AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve getirilen Bayrak, yaklaşık 19 aydır bu görevi yürütüyor. Fatih Bayrak, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir