AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ BOLU’DA YENİDEN BAŞLIYOR

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle yapılacak olan Teşkilat Akademisi Bolu’da 13 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ BOLU’DA YENİDEN BAŞLIYOR
11 Kasım 2022

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsıyor. 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler veriliyor. Eğitimlerin ana teması “Türkiye Yüzyılı” olarak planlandı. İlk eğitimler 5-6 Kasım tarihlerinde 34 ilde gerçekleştirildi. 12-13 Kasım tarihlerinde Bolu’nun da dâhil olduğu 33 ilde 2. hafta eğitimler düzenlenecek.

PROGRAM BELLİ OLDU

AK Parti Bolu İl Başkanlığı Konferans Salonu’nda yapılacak olan eğitimlerde ilk olarak  Cihangir İşbilir Sıkça Sorulan Sorular başlığı altında katılımcılara bilgiler verecek. Ardından Esat Nuhoğlu Seçim 2023, Mehmet Acet Siyasal İletişim ve Yeni Medya, Dr. Serdar Çam ise Türkiye Yüzyılı başlığıyla programda yer alacak.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir