İYİ PARTİ’DE MURAT GÜLER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe 3. Olağan Kongresi öncesi mevcut başkan Murat Güler, yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İYİ PARTİ’DE MURAT GÜLER ADAYLIĞINI AÇIKLADI
16 Kasım 2022

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe 3. Olağan Kongresi 26 Kasım Cumartesi günü Köroğlu Düğün Salonu’nda yapılacak. 422 delegenin oy kullanacağı kongrede mevcut başkan Murat Güler, yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Güler, yaptığı açıklamada, İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Teşkilatı’nın kurucu üyesi olduğunu ifade ederek, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in teveccühü ile 31 Kasım 2018’de Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirildim. 29 Şubat 2020’de yapılan 2. Olağan Kongre ile yeniden başkanlığa getirildim. Görev yaptığım süreç içerisinde il teşkilatımız, ilçe teşkilatımız ve üyelerimizle birlikte çık güzel çalışmalara imza attık. Bolu İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine tekrar talip oluyorum. Kongreye katılacak çok değerli delegelerimiz, bu kutsal görevi tekrar bizlere verirlerse, Bolu’nun ve Türkiye’nin daha İYİ olması için üstün bir çalışma içerisinde olacağımızı ifade etmek istiyorum. Kongremiz bir demokrasi şöleni içerisinde geçecektir. Kongre sonunda netice ne olursa olsun, kazanan Bolu’muz olsun, Kazanan Türkiye olsun, Kazanan İYİ Partimiz olsun.” dedi.

ADAY SAYISI 2’YE ÇIKTI

Yapılacak olan kongre öncesi parti üyesi Murat Yerlikaya, merkez ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıklamıştı. Murat Güler’in de adaylığını açıklamasının ardından kongrede 2 ismin yarışacağı netlik kazandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir