RASİM ÖZDEMİR, BELEDİYENİN YOK SAYILDIĞI PROGRAMI TERK ETTİ

Bolu'da düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programında Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir kendilerinin yok sayıldığını gerekçe göstererek salonu terk etti.

RASİM ÖZDEMİR, BELEDİYENİN YOK SAYILDIĞI PROGRAMI TERK ETTİ
25 Kasım 2022

Bolu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından BİLSEM’DE program düzenlendi. Programa Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı temsilen katılan Belediye Başkanı Yardımcısı Rasim Özdemir, kurum yöneticilerinin kendilerini yok sayması ve programda söz hakkı tanımaması üzerine salonu terk etti.

Konu ile ilgili Bolu Belediyesi resmi sosyal hesaplarından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi ; “Son dönemlerde Bolu Belediyesi diğer kurum yöneticileri tarafından çeşitli programlarda kasıtlı şekilde yok sayılmaktadır. Bunun son örneği de ne yazık ki bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından BİLSEM’de düzenlenen programda yaşanmıştır. Bu anlamlı programın başında tüm kurum ve kuruluşların isimleri tek tek anons edilirken, Bolu Belediyesi’nin adı dahi geçirilmemiştir. Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ı temsilen programa katılan Bolu Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Rasim Özdemir, bunun sehven yapılmış bir yanlışlık olduğunu düşünerek, programı takip etmeyi sürdürmüştür. Ancak yok sayma eylemi, protokol konuşmalarında da devam etmiştir.  Sunucunun önceden belli olan İl Milli Eğitim Müdürü ve Vali Yardımcısının konuşmasına ilave olarak, yeni konuşmacılar eklendiğini duyurması üzerine; Başkan Yardımcımız Sayın Rasim Özdemir İl Milli Eğitim Müdürü Sarıcı’ya dönerek, programın dışına çıkıldığını ve kendisinin de Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’ı temsilen konuşma yapmak istediğini söylemiştir. Sarıcı tarafından konuşma yapmasının mümkün olmayacağı bilgisi verilmesi üzerine Sayın Özdemir anonsta ve protokol konuşmalarında Bolu Belediyesi ve Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’ın yok sayıldığını belirterek, salonu terk etmiştir. Altını özellikle çizerek belirtmek isteriz ki Sayın Özdemir’in tepkisi, baş tacımız öğretmenlerimize değil, Kurumumuza yapılan saygısızlığadır. Kasıtlı yapılan bu tür yok sayma girişimlerini Bolu halkının takdirine bırakıyoruz.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir