CİMNASTİKTE BOLU’NUN GURURU OLDULAR

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Dünya Yaş Grupları Trampolin Cimnastik Şampiyonası’nda Bolulu Cimnastik Milli Sporcularımız damgasını vurdu.

CİMNASTİKTE BOLU’NUN GURURU OLDULAR
28 Kasım 2022

Sofya’da düzenlenen şampiyonada Sinan Cankurt, Trampolin Cimnastik Dünya Yaş Grupları Şampiyonası 11-12 yaş erkek kategorisinde 52.040 puanla 1. olarak altın madalya kazandı ve bireysel kategoride ülkemize tarihimizdeki ilk dünya şampiyonluğunu getirdi. Aynı şampiyonada Bolulu sporcularımız Batuhan Meriç ve Sinan Cankurt Dünya şampiyonasında elde ettikleri 45,820 puanla finali 2’nci sırada tamamlayarak gümüş madalya aldılar.

EMRULLAH GÜLER TEBRİK ETTİ

Cimnastik dalında alınan büyük başarının ardından Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler’de yaptığı kısa paylaşımda; “Bu gurur verici başarıyı elde eden sporcu ve antrenörlerimizi canı gönülden kutlarız. İstiklal Marşımızı tüm dünyaya bir kez daha duyuracağız” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir