BOLU’DA 81 SÖZLEŞMELİ İŞÇİ VE PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı’nın Bolu’da istihdam edeceği 81 sözleşmeli işçi ve personel alımı için başvurular başladı. Başvurular 2 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek.

BOLU’DA 81 SÖZLEŞMELİ İŞÇİ VE PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
28 Kasım 2022

 Haber: Funda Çevik

Bolu’da Sağlık Bakanlığı bünyesindeki kurumlarda 81 işçi ve sözleşmeli personel istihdam edilecek. Alımlara ilişkin başvurular başladı. Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları İŞKUR esube.iskur.gov.tr adresinden gerçekleştirecek. Başvurular 28 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında online olarak yapılacak. Başvuruda bulunacak olan adayların Bolu’da ikamet ediyor olması ve 40 yaşını aşmama sınırı var.

İŞTE ALIM YAPILACAK OLAN İŞ KOLLARI

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Bilgisayar Sistem Kurulum Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, İnşaat Boyacısı, Temizlik Görevlisi, Hasta Karşılama ve Yönlemdirme Görevlisi, Hastane Klinik Destek Elemanı, Marangoz, Silahsız Özel Güvenlik Görevlisi, Elektrikçi.

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir