BOLU’DA TOKİ KURASINDAN SURİYELİ ÇIKTI

İlk Evim Sosyal Konut Projesi kapsamında Bolu Merkez’de yapılacak 200 konutun hak sahipleri, kura çekimiyle belirlendi. Kurada, Türk vatandaşı olan Suriye asıllı Mohammad Alhalabe isimli bir vatandaşın da ismi çıktı.

BOLU’DA TOKİ KURASINDAN SURİYELİ ÇIKTI
1 Aralık 2022

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan İ;lk Evim Sosyal Konut Projesi kapsamında Bolu’da yapılacak olan 902 konut için kuralar çekildi.17 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen kura çekiminde ilk olarak il merkezinde yapılacak olan 200 konut için hak sahipleri belirlendi. Kura çekimi ilçelerde yapılacak olan konutların hak sahiplerinin belirlenmesinin ardından son buldu.

KURADAN SURİYE ASILLI TÜRK VATANDAŞINA EV ÇIKTI

İl merkezinde yapılacak olan konutlar için kuradan ismi çıkan hak sahipleri arasında Türk vatandaşı olan Suriye asıllı Mohammad Alhalabe isimli bir vatandaşın da ismi çıktı. Yakın bir zamanda Türk vatandaşlığına geçtiği ve Bolu nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Suriye asıllı Alhalabe konutların tamamlanmasının ardından evine kavuşacak.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir